Raluca Arvat, din nou pe “sticlă”

Publicat pe

Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV a dispărut o vreme de pe micile ecrane, dar acum se întoarce din nou la pupitrul știrilor.

 

raluca-arvat

 

Raluca Arvat a fost, timp de 20 de ani, una dintre cele mai plăcute prezențe ale postului din Pache Protopopescu, ea fiind, de altfel, și una dintre cele mai longevive știriste ale PRO TV-ului și prima femeie care, în anul 2000, a prezentat un jurnal de știri sportive. În ultima perioadă însă, ea a lipsit de pe micile ecrane, însă cu un motiv întemeiat.

 

În urmă cu doi ani, Raluca a părăsit pupitrul știrilor, pregătindu-se de venirea pe lume a băiețelului său, Tudor Alexandru, și până acum „meseria' de mamă i-a ocupat tot timpul. Dar cum dragostea dintâi nu se uită niciodată, simpatica știristă este pregătită să se întoarcă la lucru.

 

Vestea bună pentru fanii săi este că Raluca Arvat va reveni curând în televiziune, dar – surpriză! – nu la postul care a consacrat-o, ci se va alătura echipei de la televiziunea publică, unde va prezenta principalul jurnal de știri de pe TVR2, de la ora 19.

 

Oana Pantazi Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter