Raluca Bădulescu a comentat rochia Biancăi Drăgușanu, de la cununia civilă. Coafura i-a atras cel mai mult atenţia!

Publicat pe

Rochia Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă i-a atras atenţia Ralucăi Bădulescu, unul dintre juraţii de la „Bravo, ai stil!'. Albă, mulată şi extrem de decoltată, aşa cum ne-a obişnuit Bianca dintotdeauna, rochia a fost una foarte potrivită pentru cununia cuvilă, sunt de părere experţii în modă. Iar coafura a completat perfect apariţia din ziua cea mare.

Raluca Bădulescu a comentat rochia Biancăi Drăgușanu, de la cununia civilă. Coafura i-a atras cel mai mult atenţia!Raluca Bădulescu a comentat rochia Biancăi Drăgușanu, de la cununia civilă. Coafura i-a atras cel mai mult atenţia!

„Bianca are o rochie foarte frumoasă din dantelă Guipure, o dantelă preţioasă, care-mi place foarte mult. Modelul „sirenă”, trei sferturi este perfect acceptabil la o cununie civilă care nu este o ocazie atât de formală.

Creaţia îi vine foarte bine, îi subliniază excelent silueta. Îmi place că şi-a coafat părul lejer, iar look-ul, per total, este exact ce trebuie”, a declarat Raluca Bădulescu pentru kfetele.ro.

Bianca Drăguşanu s-a măritat pe 1 august cu Alex Bodi, după o relaţie tumultoasă de câteva luni, în care s-au împăcat şi despărţit de nenumărate ori. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter