Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil: "Își dorește să fie blândă la TV, dar..."

Publicat pe

Raluca Dumitru și Viviana Sposub sunt, de ceva vreme, în conflict la „Bravo, ai stil! Celebrities”, de vină fiind caracterul vulcanic al acesteia din urmă, după cum afirmă Raluca. Bruneta a dezvăluit că Viviana se străduiește foarte mult să fie calmă și blândă la TV, deși este o fire conflictuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru și Viviana Sposub s-au certat de mai multe ori la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Invitată în platoul WOWnews, Raluca a dezvăluit ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Viviana.

Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil: "Își dorește să fie blândă la TV, dar..."Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil: "Își dorește să fie blândă la TV, dar..."

„Îmi place în continuare foarte mult de ea. Fiecare cred că își joacă cartea cum vrea, fiecare își dorește să se exprime mai mult sau mai puțin atunci când vine vorba de o discuție.

Dar, a fost un moment în care Viviana și-a pierdut și ea controlul și poate nu s-a mai abținut și a răbufnit nervos la o discuție cu mine. A și spus că s-a abținut să nu aibe această atitudine, dar uite că s-a întâmplat.

Eu sunt de părere că, oricât de mult te abții, nu ai cum, este foarte greu, mai ales dacă tu ești vulcanică.”, a declarat Raluca.

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera:„Zici că sunt vrăjitoare

Citește și: Morgan Stevens a murit. Actorul din serialul „Melrose Place a fost găsit fără suflare în locuința sa

Citește și: Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa.A avut mai multe job-uri

Raluca Dumitru, adevărul despre conflictul cu Viviana Sposub, la Bravo, ai stil

Raluca Dumitru este o persoană foarte sinceră și asumată și nu se teme niciodată să spună cu voce tare ce gândește. Concurenta a rupt tăcerea și a descris-o, așa cum o vede ea pe Viviana și cum a fost acuzată că o persecută. 

„Ea singură a spus că este o fire vulcanică, doar că se controlează foarte mult. Nu cred că se preface. Sunt persoane care își doresc să fie foarte serioase, foarte calme, foarte blânde la televizor și poate nu se exprimă exact așa cum simt, cum fac eu.

Din cauza asta mi s-a adus de foarte multe ori la cunoștință că am ceva cu ea sau că arunc săgeți.”, a povestit Raluca Dumitru, în exclusivitate, în platoul WOWnews.

Raluca spune că în momentul de față nu poate spune că este prietenă cu Viviana, dar dacă apelează vreodată la ajutorul ei, nu ezită să i-l acorde.

„Nu a fost o prietenie. Noi într-adevăr poate ne-am apropiat la început și am folosit cuvântul prietenă. Noi suntem cunoștințe.

Eu și în momentul de față vorbesc cu Viviana, dacă pot să o ajut cu ceva, o ajut”, a mărturisit Raluca Dumitru.

De ce se ceartă Viviana Sposub și Raluca Dumitru

Viviana Sposub spune că nu mai suportă glumele pe care le face Raluca Dumitru la adresa ei.

Cele două participante în concursul de modă de la Kanal D, cândva aliate, au ajuns să își reproșeze acum până și cele mai mici gesturi pe care le interpretează ca pe atacuri la persoană.

„Nu ar fi singura fată din competiție care m-ar lua peste picior', spune Viviana Sposub referindu-se la Raluca Dumitru.

„Dar nu te iau peste picior', se apără imediat Raluca, realizând că anumite remarci, făcute chiar și în glumă, sunt luate cu totul diferit de Vivi.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter