Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express! Ce fac cu premiul de 30.000 de euro?

Publicat pe

S-au înscris în competiție pe ultima sută de metri și au învins! Raluka și Ana Baniciu sunt o echipă imbatabilă, iar azi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 15.00, ne povestesc ce planuri și-au făcut cu banii câștigați.

 

O experiență de neuitat! Curajoase din fire, Raluka și Ana Baniciu au spsu iemdiat da, atunci când au primit propunerea de a participa la Asia Express, show-ul TV care le-a testat limitele, le-a pus nervii la încercare și le-a conferit o cu totul altă dimensiune despre ceea ce înseamnă… instinctul de supraviețuire. După eforturi susținute, desfășurate pe parcursul a cinci săptămâni, cele două soliste au ieșit învingătoare din această cursă pe care o definesc drept cea mai mare provocare a vieții lor, de până acum. Pe lângă distanța și bariera lingvistică, cel mai greu a fost să trec peste diferențele culturale. „Aș repeta experiența oricând, doar că momentul în care am văzut câinele în pungă li oamenii care urmau să îl gătească a fost horrror', ne-a declarat Raluka.

Raluka și Ana Baniciu vin azi la Interviurile VIVA! pentru a ne povesti detalii neștiute despre experiența lor în ASIA, dar și despre planurile pe care le au cu… marele premiu de 30.000 de euro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter