Ramona Olaru, din nou îndrăgostită, la nici trei luni de la divorț! Cine este iubitul asistentei sexy de la 'Neatza

Publicat pe

La nici trei luni de la divorț, Ramona Olaru este din nou fericită. Iată cine este iubitul asistentei sexy de la ‘Neața cu Răzvan și Dani!

Acum ceva vreme, presa o combina pe Ramona Olaru cu fotbalistul Cosmin Achim, însă, după câte se pare asistenta de la ‘Neața are alte gusturi în materie de bărbați… Conform cancan.ro, sexy-asistenta de la matinalul Antenei 1 este din nou fericită, dar nu în brațele unui fotbalist, ci în brațele unui artist. Se pare că Ramona trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Iulian Adrian Popescu, un tânăr artist, cunoscut publicului larg sub numele de Cuza de la Noaptea Târziu.

În plus, prietenii vedetei confirmă relația dintre Ramona și Iulian, susținând că blondina este foarte îndrăgostită de noul ei iubit. Deși, până acum, a reușit să-și țină relația secretă, asistenta de la ‘Neața a dat totuși unele detalii din care reiese că are un iubit și că, mai mult, acesta este oltean.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

Foto: Instagram

Ramona Olaru, din nou îndrăgostită, la nici trei luni de la divorț! Cine este iubitul asistentei sexy de la 'NeatzaRamona Olaru, din nou îndrăgostită, la nici trei luni de la divorț! Cine este iubitul asistentei sexy de la 'Neatza
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter