Ramona Păuleanu, prima imagine cu fetița ei născută prematur. Ce se întâmplă cu geamănul rămas în spital

Publicat pe

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo a știrilor Pro TV, a devenit anul acesta mamă de gemeni. Jurnalista a născut prematur și a putut pleca acasă doar cu fetița pentru că băiețelul mai avea nevoie de îngrijiri medicale. Se pare că și acum micuțul este în spital pentru că Ramona a publicat, pe Instagram, o fotografie doar cu chipul fiicei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna februarie a acestui an, Ramona Păuleanu de la PRO TV anunța că este însărcinată cu gemeni. De când a aflat fericita veste, vedeta a fost nerăbdătoare să nască, să-și poată țină puii de om în brațe. Deși era stabilit un alt termen, ea i-a adus însă prematur pe lume pe cei doi copii, Luca și Alexandra. Deja fragil, micuțul ei are nevoie și acum de îngrijirea medicilor, după ce ar fi contactat o bacterie din unitatea spitalicească.

„Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit', scria Ramona în septembrie 2021, pe Instagram.

Recent, Ramona a publicat o fotografie cu chipul fetiței.

Ramona Păuleanu, prima imagine cu fetița ei născută prematur

„E ziua aia în care simt nevoia să-mi prezint fata, să văd mesajele din partea voastră, prin care vă minunați cât e de frumoasă. Nu de alta, dar plângăcioasă știu cât poate să fie, mi-a mâncat sufletul. Trebuie să compenseze cumva și zic că o face cu vârf și îndesat', a scris Ramona în dreptul imaginii.

„Iar băiatul, Luca, este și mai frumos. Abia aștept momentul în care voi putea să vi-l prezint și pe el. Pot doar să spun că pe cât de albă e sor-sa, pe atât e el de brunet. Bine, și mai spun că are un zâmbet de milioane, plus gropițe cât pumnul, moștenite de la mine și de la tac-su', a încheiat. Ramona formează un cuplu cu avocatul Adrian Calin Cuculis.

„Doamne, ce OCHI! Perfectă!', a comentat Ramona Păun. „Frumoasă de pici, puternică și capricioasă. Adică, perfectă! ; Ce frumusețea! Vă îmbrățișez pe toți 3!', au mai scris Amalia Enache și, respectiv, Lavinia Petrea.

Citește și: Cum arată Ramona Păuleanu de la PRO TV, însărcinată în 7 luni, cu gemeni:'Nu mi-a fost bine de la început'

Citește și: Ramona Păuleanu de la Vremea PRO TV e însărcinată!Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am gemeni'

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune:„Păi stai, mă! A fost…’

„Universul s-a grăbit”

Ramona Păuleanu a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale, în septembrie. Prezentatoarea rubricii meteo de la PRO TV și-a spus public durerea, în fața fanilor.

A povestit cum a născut prematur, aducându-i pe lume pe Alexandra și Luca. Niciunul dintre ei nu era pregătit și consideră că „Universul s-a grăbit’. Luca, și așa destul de fragil, ar fi fost destabilizat de o bacterie din spital, motiv pentru care se află și acum internat.

„Am tot amânat momentul asta sperând ca altfel va arata „întoarcerea' mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasa așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fata și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil ca așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie sa fi fost universul pentru ca, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era intr-o joi, seara, după o zi ciudata, cand am fost dusa de urgenta în sala de operații. In sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viata când mi-au clantanit dinții în gura de frica.

Erau prea fragili. Amandoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luata din spital, l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de fata sa se facă bine. Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit’, a scris Ramona Păuleanu pe Instagram.

Deși are doar câteva luni, fiul Ramonei Păuleanu a impresionat-o prin forța de care dă dovadă. Este un „mic luptător’ și a trecut pe lângă moarte de trei ori până acum.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter