Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari!

Publicat pe de Oana Pantazi

A devenit celebru în lume datorită melodiei Despacito, însă faima proaspăt dobândită i-a adus și neplăceri – rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, într-o cameră de hotel, printr-o metodă foarte ingenioasă!

Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari

Rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari

Rapperul portorican Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, în timp ce se afla în Valencia unde urma să susțină un concert, iar cel care l-a lăsat pe artist cu buza umflată a dat dovadă de multă ingeniozitate, dar și de curaj pe măsură. Individul a reușit să pătrundă în camera de hotel a artistului dându-se drept… Daddy Yankee!

Hoțul s-a dat drept Daddy Yankee!

Hoțul și-a jucat atât de bine rolul, încât angajații hotelului nu și-au dat seama că au de-a face cu altcineva și, evident, i-au permis acestuia accesul în camera artistului. După aceea, spărgătorul a cerut staff-ului hotelului la seiful „propriu', reușind astfel să fure, nestingherit, bijuteriile. Biroul de presă al artistului a confirmat că Daddy Yankee a fost victima unui jaf în timp ce se afla în afara hotelului la care fusese cazat, în Valencia (Spania). Acesta a angajat deja o firmă de avocatură și nu va mai da alte declarații, pentru a nu aduce prejudicii investigației aflate în curs de desfășurare.

După ce a descoperit furtul, Daddy Yankee, pe numele său real Ramón Luis Ayala Rodríguez, a contactat autoritățile. Conform BBC, amândouă camerele în care s-a cazat artistul au fost sparte – una care conținea seiful și alta în care lăsase mii de dolari cash. În total, rapperul Daddy Yankee a fost jefuit de bijuterii în valoare de 2,3 milioane de dolari, printr-o metodă mai mult decât ingenioasă. Din păcate, hoțul nu fusese prins nici la trei zile de la comiterea furtului, însă asta nu-l împiedică pe faimosul rapper să-și continue turneul prin Europa. Dat fiind că e deja pățiț, Daddy Yankee va ști cu siguranță să-și ia măsuri de precauție suplimentare de acum înainte!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter