Rapperul Kevin Fret a fost ucis în plină stradă! Artistul avea 24 de ani

Publicat pe de Oana Pantazi

Rapperul portorican Kevin Fret a fost ucis în plină stradă, în timp ce se afla pe motocicletă, asupra sa trăgându-se nu mai puțin de opt focuri de armă! Artistul s-a stins din viață după ce a fost transportat la spital.

Cântărețul și rapperul Kevin Fret, în vârstă de doar 24 de ani, a fost ucis, vineri, 11 ianuarie, în plină stradă, în timp ce conducea motocicleta, pe străzile din Santurce, San Juan, Puerto Rico. Cunoscutul rapper, membru activ al comunității gay și primul artist de trap care și-a declinat identitatea sexuală, a fost împușcat mortal, asupra sa trâgându-se opt focuri de armă.

Interpretul cunoscutei melodii Soy Asi a fost atacat în jurul orei 5.30 dimineața, ulterior fiind dus de urgență la Centrul Medical din Río Piedras, conform publicației El Nuevo Dia. Atacatorii nu au fost încă identificați, însă poliția a deschis o anchetă și se încearcă soluționarea cazului în cel mai scurt timp, conform BBC.

„Această violență trebuie să înceteze!”

Din păcate, în Puerto Rico s-a înregistrat o creștere a criminalității stradale în ultimele săptămâni, iar Kevin Fret a fost una dintre victime. Managerul artistului, Eduardo Rodriguez, l-a descris pe Kevin Fret ca fiind „un suflet artistic, un visător și un om cu inimă mare”. De altfel, el este și cel care a confirmat moartea tânărului în vârstă de doar 24 de ani: „Nu există cuvinte care să descrie durerea pe care o simțim când știm că o persoană cu atât de multe visuri trebuie să plece dintre noi”, a spus Rodriguez, adăugând: „Pasiunea lui a fost muzica și mai avea atâtea de făcut… Această violență trebuie să înceteze! Nu sunt cuvinte pentru a descrie sentimentele și durerea noastră când am aflat că o persoană cu atâtea vise a trebuit să plece”.

Kevin Fret și-a recunoscut orientarea sexuală, fiind singurul cântăreț de rap care s-a declarat gay.

Vestea că rapperul Kevin Fret a fost ucis i-a îndurerat enorm pe fanii săi, care au trimis sute de mesaje de condoleanțe, în care i-au mulțumit artistului de latin trap că „și-a spus și și-a trăit mereu adevărul”. Poate că dispariția lui prematură va fi un semnal de alarmă îndeajuns de mobilizator pentru poliția din Puerto Rico de acum înainte. Reducerea ratei criminalității ar însemna că moartea lui Kevin nu a fost în zadar…

Foto: Facebook

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter