Răsturnare de situație în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Care este, de fapt, ora la care a murit designerul

Publicat pe

Au trecut două săptămâni de la decesul lui Răzvan Ciobanu și încă nu s-au găsit răspunsuri pentru toate întrebarile legate de dispariția tragică a creatorului de modă. Încă planează multe speculații legate de felul în care a murit Ciobanu, dar mai ales de ora la care s-a stins designerul, în tragicul accident de mașină petrecut în a doua zi de Paște.

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Care este, de fapt, ora la care a murit designerulRăsturnare de situație în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Care este, de fapt, ora la care a murit designerul

Polițiștii și procurorii din Constanța au făcut multe investigații. În urma anchetei, s-a descoperit și când a murit Răzvan Ciobanu. Potrivit Observator, moartea creatorului s-a produs în intervalul 20.00 – 22.30, mult mai devreme decât se bănuia.

Polițiștii au ajuns la aceasă concluzie după ce au analizat telefonul mobil al designerului și rețelele de telefonie din zonă.

Deși Răzvan Ciobanu a murit pe 28 aprilie, în intervalul 20.00 – 22.30, primul apel la Poliție despre accidentul de la Săcele a fost făcut abia la ora 04.00.

'Este foarte grav. Se dărâmă absolut tot', a comentat Mara Bănică, invitată în studioul Acces Direct. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter