Răzvan Ciobanu s-a împăcat cu fostul iubit cu doar câteva zile înainte să moară! Ce a făcut Marius, după ce a aflat tragica veste!

Publicat pe

Vestea că Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de mașină i-a îndurerat pe apropiații lui. Puțini la număr, ce-i drept. Printre ei, însă, se află și Marius, fostul lui iubit, cel pe care Răzvan îl sunase cu doar câeva zile în urmă, ca să-și ceară scuze pentru toate lucrurile negative ce se întâmplaseră în relația lor. 

 

A fost copilul teribil al modei, dar cei care îl cunosc știu că avea un suflet mare și că era un om bun. Și, probabil mânat de remușcări, de dorința de a se împăca sau, de ce nu, pentru că și-ar fi presimțit sfârșitul, Răzvan Ciobanu l-a contactat pe fostul lui iubit, Marius, cu doar câteva zile înainte de tragedie.

„Au vorbit la telefon, iar Răzvan și-a cerut scuze penteu toate cele întâmplate. Chiar aveau de gând să se întâlnească să ia masa împreună, după Paște”, ne-a mărturisit Vica, una dintre cele mai apropiate persoane din anturajul lui Răzvan, în ultima perioadă.

 

Înmormântarea va avea loc peste câteva zile

Deși relația dintre Răzvan și Marius a fost uan cu suișuri și coborâșuri, medicul a fost extrem de afectat de cele întâmplate și a preluat foarte multe dintre sarcinile pe care ar trebui să le aibă familia, într-o astfel de situație. Potrivit Vicăi, în cursul zilei de ieri, Marius s-a dus la locul accidentului și a pus acolo o cruce, în memoria lui Răzvan. „S-a dus singur acolo și a dus o cruce, fix în locul în care s-a întâmplat accidentul”,  ne-a spus ea.

 

Aceasta este crucea pe care Marius a dus-o la locul accidentului. Foto; Click!

Aceasta este crucea pe care Marius a dus-o la locul accidentului. Foto; Click!

 

Dar asta nu este tot. Tânărul a mers acasă la Răzvan, apartamentul fiind, de altfel, trecut pe numele lui, șia  încercat să lase totul în ordine, acolo. Nu a luat niciun bun material, însă se pare că a avut o discuție cu mama lui Răzvan. pe care a rugat-o să nu îl înmormânteze în cursul zilei de azi, așa cum ea ar fi planificat.

Mai mult, Marius și-a exprimat dorința ca funeraliile să aibă loc peste 2-3 zile și ca trupul lui Răzvan să fie depus la o capelă, pentru ca toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit să-și poată lua la revedere de la el. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan va fi depus la Capela Cimitrirului Progresul, din București.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter