Răzvan de la ”Insula iubirii”, comentariu cu mesaj misogin. ”Te-ai ars!”

Cel mai recent sezon al reality – show-ului 'Insula Iubirii' s-a încheiat, dar ecourile lui rămân. Viețile foștilor concurenți s-au schimbat radical după participarea la emisiune, mulți dintre ei devenind, peste noapte, vedete, chiar influenceri.

Răzvan de la 'Insula iubirii' este unul dintre ei. Recent, acesta a postat pe una dintre paginile sale de socializare un mesaj catalogat imediat ca misogin. Totul a pornit de la mult mediatizatul caz al tinerei românce care a păcălit un italian în vârstă că îl ia de bărbat, dar pe care l-a părăsit după ce i-a terminat banii.

„O româncă a prostit un italian cu suma asta! Pe motiv că este viața ei. Când v-am spuns să nu arătați dragoste că va ucide nu mă credati! Acum, moșul vrea să o dea în judecată că l-a lăsat boschetar. Femeile de la noi dau lecții de viață, băi italienilor. Te-ai ars, asta e. Să fii sănătos, asuma-ți! Încă o data se dovedește cât de RELE și t*** sunt unele femei', a scris Răzvan pe Facebook.

'Adio!', după 'Insula iubirii'

Emisiunea a fost pentru Răzvan și partenera lui, Cati, o imensă încercare, un test al încrederii și al respectului. Testul a fost picat pentru că, așa cum s-a văzut, Cati a căzut pradă ispitei, iar, la final, cei doi s-au despărțit. Poate tocmai acest șoc emoțional l-a determinat pe Răzvan de la 'Insula Iubirii' să își piardă încerederea în femei și chiar să facă un comentariu ca acesta la care ne referim și care a stârnit o serie de opinii, printre care și multe negative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro