Răzvan de la ”Insula iubirii”, comentariu cu mesaj misogin. ”Te-ai ars!”

Publicat pe

Cel mai recent sezon al reality – show-ului 'Insula Iubirii' s-a încheiat, dar ecourile lui rămân. Viețile foștilor concurenți s-au schimbat radical după participarea la emisiune, mulți dintre ei devenind, peste noapte, vedete, chiar influenceri.

Răzvan de la 'Insula iubirii' este unul dintre ei. Recent, acesta a postat pe una dintre paginile sale de socializare un mesaj catalogat imediat ca misogin. Totul a pornit de la mult mediatizatul caz al tinerei românce care a păcălit un italian în vârstă că îl ia de bărbat, dar pe care l-a părăsit după ce i-a terminat banii.

„O româncă a prostit un italian cu suma asta! Pe motiv că este viața ei. Când v-am spuns să nu arătați dragoste că va ucide nu mă credati! Acum, moșul vrea să o dea în judecată că l-a lăsat boschetar. Femeile de la noi dau lecții de viață, băi italienilor. Te-ai ars, asta e. Să fii sănătos, asuma-ți! Încă o data se dovedește cât de RELE și t*** sunt unele femei', a scris Răzvan pe Facebook.

'Adio!', după 'Insula iubirii'

Emisiunea a fost pentru Răzvan și partenera lui, Cati, o imensă încercare, un test al încrederii și al respectului. Testul a fost picat pentru că, așa cum s-a văzut, Cati a căzut pradă ispitei, iar, la final, cei doi s-au despărțit. Poate tocmai acest șoc emoțional l-a determinat pe Răzvan de la 'Insula Iubirii' să își piardă încerederea în femei și chiar să facă un comentariu ca acesta la care ne referim și care a stârnit o serie de opinii, printre care și multe negative.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter