Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe: "Ce era să fac..."

Publicat pe

Cătălin Crișan a dezvăluit zilele trecute, într-o emisiune TV, că în tinerețe a fost îndrăgostit de Oana Sîrbu și i-a mărturisit și ei, la vremea aceea, că își dorește să fie mai mult decât prieteni. Oana a comentat și ea acum, 36 ani mai târziu, ce s-a întâmplat atunci și de ce a refuzat avansurile artistului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Sîrbu i-a picat cu tronc lui Cătălin Crișan când avea 17 ani și a încercat să o cucerească, dar vedeta din Liceenii l-a refuzat și relația lor a rămas una de prietenie. Cei doi s-au întâlnit la o serată dansantă, iar artistul a invitat-o la dans și apoi la cafea.

Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe: "Ce era să fac..."Reacția Oanei Sîrbu, după ce Cătălin Crișan a dezvăluit că o iubea în tinerețe: "Ce era să fac..."

Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre . Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansate, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat.

S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon', a povestit Cătălin Crișan, în emisiunea „Exclusiv Vip', de la Prima TV.

Citește și: Monica Tatoiu nu crede în relația dintre Cristian Boureanu și Laura: „Când dispare focul amorului…'

Citește și: Cum arată fiica lui Cristian Boureanu la 20 de ani. Operațiile estetice au transformat-o într-o bombă sexy

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie: „Din reflex, am făcut și o plecăciune’/ EXCLUSIV

Pe de altă parte, Oana Sîrbu, o femeie foarte curtată la vremea aceea în urma succesului filmului Liceenii, spune că mulți o curtau atunci. Pe Cătălin Crișan l-a privit mereu ca pe un prieten și nu și-a dorit să aibă o altfel de relație cu el.

'Mă încânta Cătălin, cu poveștile lui, cu zecile de bancuri pe care le știe, cu umorul și cu voia-bună pe care le are, de câte ori îl văd. Am făcut multe turnee împreună, prin tot felul de condiții. Dar, într-adevar, ne știm de când eram copii, eu, elevă la Scoala Iancului și, mai apoi, la Liceul 'Iulia Hasdeu', el, la Mihai Viteazu.

Țin minte că ne-am cunoscut la câteva petreceri de copii ale unor colegi care aveau case mari, boierești, și unde mama mă lăsa sa merg. Am dansat cu Cătălin și l-am ascultat cântând la pian. Un băiat cu o educație aleasă. Mi-e drag să ne revedem la filmări, chiar dacă mai rar, acum', a spus Oana Sîrbu pentru impact.ro.

Întrebată de ce nu a acceptat să fie iubiți, Oana ne-a spus: 'Câți au fost, care m-au plăcut! Ce era să fac…'.

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori, Oana Sîrbu o dată

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori și are trei copii, pe care îi adoră, cei mari fiind pasionați de muzică. Artistul s-a iubit cu Lucia Bubulac, femeia care i-a dăruit doi copii, Raris și Daria, de care însă a divorțat în 2009. După despărțire, Cătălin s-a îndrăgostit de Ioana Alina Cupșa, care l-a făcut din nou tată de fată, dar și această relație s-a sfârșit, în 2017.

'Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau. Mi-am deschis sufletul în fața unor oameni cărora trebuia să le închid ușa. Nu vorbesc doar despre femei, ci și despre prieteni', a declarat artistul, la emisiunea 'Teo Show' (Kanal D).

La rândul său, Oana Sîrbu a fost căsătorită cu celebrul compozitor Virgil Popescu, alături de care colaborează și în prezent, pe plan muzical. Cântăreața a mai avut o relație de 10 ani cu Robert Turcescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter