Reacția Ozanei Barabancea, după ce fanii au ironizat-o că își editează exagerat pozele de pe Instagram: "Să nu mă deochi!"

Publicat pe

De când a slăbit spectaculos, Ozana Barabancea este și mai pasionată de fotografie decât înainte, însă nu postează oricum pe rețelele de socializare, ci poze atât de editate încât este greu de recunoscut. Fanii au ironizat-o din această cauză, iar replica Ozanei nu a întârziat să apară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Ozana Barabancea a atras atenția în mediul online, după ce a început să posteze fotografii modificate în Facetune, în așa fel încât este de nerecunoscut. Fanii ei de pe rețelele de socializare au ironizat gestul Ozanei și s-au amuzat pe seama fotografiilor.

„Ce naturală sunteți azi / Aoleu… vedeți că ați uitat una fără filtru / Haterii vor spune că e Photoshop / Zici că e războinicul de pe Metin2 / Ozana…stop! / Te pricepi bine rău la editat, de ce să te mint', sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ozana Barabancea, la fotografiile postate.

Însă această situație nu este nouă, iar în urmă cu câteva luni, Ozana a primit comentarii și mai acide pe conturile sale de socializare, după ce a postat fotografii care par să înfățișeze mai degrabă o păpușă, decât o ființă umana. Cu atât mai puțin pe ea pentru că imaginea nu reflectă câtuși de puțin realitatea.

Reacția Ozanei Barabancea, după ce fanii au ironizat-o că își editează exagerat pozele de pe Instagram: "Să nu mă deochi!"Reacția Ozanei Barabancea, după ce fanii au ironizat-o că își editează exagerat pozele de pe Instagram: "Să nu mă deochi!"

„Casper, tu ești? / Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât sa ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut «horror». Fac referire strict la aceasta fotografie, fără faceapp era perfect 🙂 / Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare 😂😂 / Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic să te iubesti si sa te arăți exact așa cum esti tu pentru că esti FRUMOASĂ fără faceapp❤️ / Zici ca e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? 😂😂😂 / Ai înnebunit și tu cu photoshopul 🤣🤣🤣doamne 🤣🤣🤣 / Doamne, te vezi Chucky / 🤣🤣🤣🤣asa edit…Nu te mai edita că nu ai o limită, se vede😂', sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Ozana Barabancea, după ce a postat fotografia cu pricina.

Citește și: Ozana Barabancea și-a dat fostul soț în judecată, la 16 ani de la divorț! Motivul pentru care au ajuns în fața instanței

Ozana Barabancea i-a pus la punct pe haterii de pe Instagram

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de «lupi moraliști și sfătoșii satului»! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !', a spus jurata de la Antena 1.

Citește și: Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: „Copiii şi-ar dori foarte mult, dar…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter