Reacția vehementă a lui Victor Slav după ce s-a speculat că are o nouă iubită

Publicat pe

Deși Victor Slav este extrem de discret în privința vieții personale, asta nu înseamnă că bursa zvonurilor poate fi oprită în vreun fel. Drept urmare, au apărut din nou speculații cu privire la viața sentimentală a prezentatorului. Iată cum a reacționat Victor Slav!

 

După o relație extrem de comentată, cu Bianca Drăgușanu, relație care l-a aruncat brusc pe discretul Victor Slav în gura leilor, urmată de căsătorie, divorț – condimentat cu povești de alcov în care leitmotivul a fost infidelitatea Biancăi, nașterea fetiței lor și apoi de despărțire, prezentatorul TV a încercat să-și țină viața personală cât mai în umbră. Desigur, relația cu Raluca Silea, un personaj monden de notorietate, nu l-a ajutat prea mult, Victor Slav intrând și mai abitir în atenția presei.

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și fiica lor, Natalia.

Iată că, recent, au apărut noi speculații privind viața sentimentală a lui Victor Slav, acesta fiind combinat de presă cu o altă tânără domnișoară, cu care, de altfel, și-ar fi petrecut deja vacanța în Istrael. De data aceasta însă, Victor a luat atitudine pe contul său de socializare, atrăgându-le atenția celor care scriu despre viața lui să se documenteze mai întâi…

Raluca Silea, fosta iubită a lui Victor Slav.

„Această știre este total falsă”

„Aș fi tare curios să știu care sunt sursele care au confirmat această relație amoroasă, astfel încât nu doar un articol de ziar a susținut că aceasta ar există, dar se și fac emisiuni de două zile pe această temă. Cred că v-am obișnuit de-a lungul timpului cu asumarea vieții personale și, dacă aș fi fost într-o relație, cu siguranță ați fi aflat. Sunt uimit în ultima perioadă de genul acesta de știri, de modalitatea conceperii lor și de vehemența susținerii. Revenind, această știre este total falsă și v-aș ruga, pe viitor, să contactați, într-un fel sau altul, și persoanele direct implicate. În rest, dacă interesează pe cineva, vacanța a fost minunată… recomand!', a scris Victor Slav.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter