Regina Elisabeta a II-a poartă aceeași geantă de 50 de ani! Cum arată accesoriul preferat al suveranei Marii Britanii

Publicat pe de Oana Pantazi

Regina Elisabeta a II-a poartă aceeași geantă de 50 de ani și pare să nu se plictisească deloc de brandul ei favorit, Launer. Chiar dacă are o colecție de 200 de astfel de item-uri, suverana este mai atașată doar de una dintre ele, pe care o poartă la fiecare ocazie importantă.

Chiar dacă acum style icon-urile familiei regale britanice sunt Meghan Markle și Kate Middleton, nu trebuie să uităm că Regina este un model de eleganță de mai bine de 60 de ani. Suverana este o împătimită a culorilor pastelate, dar și a pălăriilor și acordă atenție fiecărui detaliu, incluziv umbrelele sale fiind în ton cu ținutele pe care le poartă în ziua respectivă.

Dat fiind că reprezintă un model pentru femeile din lumea întreagă, era imposibil ca fashionistelor să le scape un detaliu atât de important – Regina Elisabeta a II-a poartă aceeași geantă de 50 de ani!

Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți de geanta ei preferată

Desigur, nu în fiecare zi, însă chiar dacă are o colecție impresionantă de poșete făcute pe comandă de la brandul ei preferat, Launer, Regina Elisabeta a II-a nu se poate despărți de o geantă a cărei emblemă neobișnuită o face extrem de ușor de recunoscut și care datează din anul 1968. Faimoasa geantă se afla pe brațul Reginei și în 1970, când s-a întâlnit cu președintele american Richard Nixon, și în 2000, când i-a primit la Palat pe Bill și Hillary Clinton, și în 2003, la Royal Horse Artillery , dar și în 2017, la slujba de Crăciun de la Sandringham…

Geanta apare inclusiv în portretul oficial al suveranei!

Monarha a fost fotografiată cu această geantă încă din anii 1970, atât la evenimente oficiale, cât și la cele de familie și, de asemenea, item-ul care este atât de special pentru ea apare inclusiv în portretul creat de artistul Benjamin Sullivan, anul trecut.

Regina este înfățișată stând pe scaun în White Drawing Room, la Castelul Windsor, și, după spusele artistului, „este aproape o întâmplare că geanta a fost plasată acolo (n. red. pe jos, rezemată de piciorul fotoliului). Acolo a pus-o ea și m-am gândit că pot să o scot ulterior. Dar apoi mi-am dat seama că e chiar un detaliu drăguț, că e un lucru personal”. Într-adevăr, geanta este un detaliu extrem de inspirat, cu atât mai mult cu cât, putem spune fără să greșim prea mult, a făcut, în felul ei, istorie…

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro