Regina Elisabeta nu va sărbători perioada de domnie record la care a ajuns în acest an

Publicat pe

Suverana este hotărâtă să nu organizeze niciun eveniment pe 9 septembrie, dată care marchează împlinirea a 64 de ani de domnie.

La reine Elisabeth II d'Angleterre - Dîner d’état en l’honneur de la reine d'Angleterre donné par le président français au palais de l’Elysée à Paris, le 6 juin 2014, pendant la visite d’état de la reine après les commémorations du 70ème anniversaire du débarquement. State dinner in honor of Queen Elizabeth II, hosted by French President Francois Hollande at the Elysee Palace in Paris, on June 6 2014, as part of a three days State visit of Queen Elizabeth II after the 70th Anniversary Of The D-Day on June 6, 2014 in Paris, France.

Se pare că aceasta consideră că o asemenea sărbătoare este o lipsă de respect' față de strămoșii săi, Regina Victoria fiind cea care deținea recordul anterior, cu o perioadă de domnie de 63 de ani în timpul căreia, Marea Britanie s-a bucurat de o expansiune industrială și de un progres economic excepționale.

 

Majestatea Sa nu are de gând să trimită niciun fel de preaviz către staff-ul palatului sau membrilor Casei Regale.

 

Nu suntem conștienți de niciun plan privat, regina a făcut foarte clar că nu vrea niciun tam-tam', a declarat un consilier de la palat.

 

De-a lungul domniei sale, Elisabeta a colaborat cu peste 12 miniștri (inclusiv cu Winston Churchill) și a transmis peste 56 de mesaje de Crăciun. Ea deține și recordul pentru cele mai multe monede diferite inscripționate cu chipul său.

 

Mai mult decât atât, regina nu are nevoie de pașaport, întrucât toate pașapoartele din țară sunt emise în numele ei.

 

Pe 9 septembrie, suverana are programat să deschidă o nouă linie de cale ferată în Scoția.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter