Regina Marii Britanii, lăsată de Trump să aștepte în căldură timp de 15 minute și încă o gafă imensă a președintelui american

Publicat pe

Vizita lui Donald Trump, la Castelul Windsor, este deja criticată aspru, în presa internațională, după ce a lăsat-o pe Regina Elizabeth II să-l aștepte, în picioare, pe o căldură de 28 de grade Celsius, timp de 15 minute. Gestul a fost făcut public, inițial, pe rețeaua de socializare Twitter. 

Regina Marii Britanii, lăsată de Trump să aștepte în căldură timp de 15 minute și încă o gafă imensă a președintelui americanRegina Marii Britanii, lăsată de Trump să aștepte în căldură timp de 15 minute și încă o gafă imensă a președintelui american

Donald Trump și-a atras un val de antipatie serios după ce a lăsat-o pe Regina Elizabeth II, în vârstă de 92 de ani, să-l aștepte nepermis de mult pentru vârsta și poziția sa socială, la vizita oficială de la Castelul Windsor. Încălcat de președintele Statelor Unite ale Americii, protocolul a fost  respectat de Regina Marii Britanii, care l-a așteptat pe Trump, timp de 15 minute, în picioare, pe o căldură deloc de neglijat, de 28 de grade Celsius. În cele din urmă, Trump a sosit, cu un elicopter privat, însoțit de soția lui, Melania. Gestul a fost repede consemnat și taxat de membrii Twitter, dar și de presa internațională, așa cum, de altfel, era de așteptat.

Ulterior acestei gafe, a urmat o alta care a stârnit frenezie în social media. Pe pajiștea de la Windsor, Trump a mers, în timp ce trecea în revistă garda de onoare, înaintea Reginei.

Donald Trump a mers înaintea Reginei Elizabeth II pe pajistea Castelului Windsor

Donald Trump a mers înaintea Reginei Elizabeth II pe pajistea Castelului Windsor – FOTO: NYT

Maestru al gafelor de protocol și al lipsei de gentilețe, președintele american și vizita lui în Regatul Marii Britanii vor rămâne, cu siguranță, de poveste. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter