Reinert premiază gusturile fine!

Publicat pe

www.feliifine.ro

 

Cumpără Reinert Felii Fine şi până pe 9 noiembrie ai şansa să câştigi marele premiu de 10.000 Ron şi multe alte premii. Tot ceea ce trebuie să faci este să înscrii codurile câştigătoare.

 

Reinert România, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa locală de mezeluri ce activează în comerţul modern, lansează campania promoţională „Reinert premiază gusturile fine'. Campania se desfăşoară pană in data de 9 noiembrie 2014 şi este prima campanie integrată realizată de producător cu scopul de a promova gama Reinert Felii Fine lansată pe piaţă la începutul acestui an.

 

Campania „Reinert premiază gusturile fine' vine să răsplătească consumatorii fideli, punând în joc sute de premii: 168 genţi termice cu produse Reinert Felii Fine, 56 rucsacuri termice complet echipate pentru picnic, 4 seturi de mobilier de bucătărie şi marele premiu constând în 10.000 de RON, pentru satisfacerea celor mai fine gusturi.

 

În cadrul acestei campanii vor participa toate cele şapte produse ce intră în componenţa gamei Reinert Felii Fine, iar semnalizarea promoţiei se va realiza prin aplicarea pe ambalajul acestora a unei etichete promoţionale ce va conţine pe lângă detaliile legate de concurs şi cu un cod unic de participare, cod ce se va putea înregistra pe platforma online a campaniei www.feliifine.ro. Site-ul campaniei va fi uşor de accesat şi de pe tabletă sau smartphone, facilitând astfel înregistrarea codurilor promoţionale.

 

Mecanismul de participare la concurs este gândit astfel încât toţi consumatorii produselor din gama Reinert Felii Fine să poată intra în competiţie, fie că sunt consumatori ocazionali sau consumatori fideli – loialitatea aducând după sine şanse de câştig mult mai consistente. Astfel au fost create 4 nivele diferite de premii pe care consumatorii le pot accesa în funcţie de numărul de coduri promoţionale înscrise în competiţie, după cum urmează:

 

  • 1 cod înregistrat pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia pentru una dintre cele 168 de genţi termice cu produse Reinert Felii Fine (3 premii/ zi);
  • 2 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru unul dintre cele 56 de rucsacuri termice complet utilate pentru picnic (1 premiu/ zi);
  • 4 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru unul dintre cele 4 seturi de mobilier de bucătărie (1 premiu/ două săptămâni);
  • 7 coduri înregistrate pe feliifine.ro = înscrierea în competiţia şi pentru marele premiu în valoare de 10.000 RON, pentru îndeplinirea celor mai fine gusturi.
  • Mai mult de 7 coduri inscrise in concurs aduc mai multe sanse de castig pentru fiecare nivel in parte

 

Reinert Felii Fine este cea mai noua gama de produse din portofoliul H&E Reinert Romania, lansarea sa pe piaţa realizându-se la începutul acestui an. Startul a fost dat cu trei produse crud-uscate: Salam Banatean, Salam Ardelenesc, Salam de curcan, iar de la finalul lunii Iunie au fost adăugate gamei încă trei produse din categoria şunci: Șuncă din piept de pui, Șuncă din piept de curcan si Șuncă din pulpa de porc. In luna Iulie, s-a adăugat gamei si cel de-al şaptelea produs – Salamul cu boia dulce, produs ce face parte din categoria afumat-uscat.

 

Toate produsele din gama Felii Fine se incadreaza la categoria premium si se evidentiaza prin ingredientele de cea mai buna calitate, prin ambalajul rafinat, discret, ce permite o buna vizualizare asupra produsului, prin modul in care feliile foarte fine sunt asezate in caserola si nu in ultimul rand prin siguranta pe care o ofera consumatorilor, datorita componentei sale fara agenti alergeni precum soia, lactoza sau gluten. Mai multe detalii despre gamă puteti afla accesand link-urile: www.facebook.com\Reinert.Romania şi pe www.feliifine.ro/.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter