Rețeta lui Răzvan Fodor pentru o căsnicie fericită: „Zilnic 4-5 pupături, sexuț în orice cantitate...”

Publicat pe

Nu întâmplător, Răzvan Fodor și Irina, soția sa, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cântărețul a descoperit secretul unei căsnicii fericite, iar printre ingredientele principale ar fi săruturile lungi și dese, „te iubesc' –uri zilnice și amor în orice cantitate.

Rețeta lui Răzvan Fodor pentru o căsnicie fericită: „Zilnic 4-5 pupături, sexuț în orice cantitate...'Rețeta lui Răzvan Fodor pentru o căsnicie fericită: „Zilnic 4-5 pupături, sexuț în orice cantitate...'

„Pentru o căsnicie trainică, executați zilnic: 4-5 pupături, dintre care unul să fie cât de cât franțuzesc, minimum două „te iubesc' pe zi, dar nu prea mult ca să nu devii libidinos și, opțional, câteva ciupituri de fund (eu așa fac). PS: asta e rețeta perfectă, nici mai mult, nici mai puțin. Mergeți pe mâna mea.', își informează Răzvan prietenii de pe Instagram.

Mesajului său, artistul a alăturat câteva hashtag-uri cel puțin amuzante: #zeuldragostei, #asaseface, #nucostănimic, #happywife (nr. soție fericită), #learnfromthebest (nr. învățați de la cel mai bun).

Postarea lui Răzvan a strâns aproape 8000 de inimioare din partea fanilor și reacțiile acestora sunt savuroase, în câteva zeci de comentarii.

Întrebat despre „sexuț' ce părere are și cum îl include în această rețetă a fericirii, Răzvan Fodor a completat amuzat: „Aici nu vreau să pun presiune pe nimeni cu standardele mele. În principiu, nu strică, în orice cantitate!'.

Postarea romantico-amuzantă a lui „Fodorică', așa cum este alintat de soția lui, este ilustrată de o fotografie și mai siropoasă decât vorbele artistului. Răzvan și Irina au fost surprinși într-un moment de maximă tandrețe, zilele trecute când au fost plecați fără fetița lor, într-o escapadă romantică la munte.

Răzvan Fodor, în vârstă de 43 de ani, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri alături de Irina, soția sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2010 și au împreună o fetiță, Diana.

Poveste de dragoste ca-n telenovele

Răzvan Fodor povestea, într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, despre momentul primei întâlniri pe care a avut-o cu cea care avea să-i devină parteneră de viață.

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohot(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…', povestea Răzvan Fodor.

„I-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile…

Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…', mai spunea el. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter