Reţete sănătoase cu Giulia, Cosmina Păsărin, Xonia şi chef Cezar Munteanu

Publicat pe

Giulia, Cosmina Păsărin şi Xonia au petrecut o seară relaxată alături de cititoarele VIVA!, salatele Agriro Fresh şi chef Cezar Munteanu. Cu această ocazie au aflat cât de importante sunt plantele verzi în alimentaţia sănătoasă şi ce preparate de detox sunt recomandate după perioada Sărbătorilor de iarnă.

 

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte, motiv pentru care le aşteptăm în fiecare an cu entuziasm. Mirosul de brad, cadourile şi timpul petrecut alături de prieteni şi familie fac din sfârşitul de an perioada favorită a multora dintre noi. Vacanţa de iarnă vine însă şi cu mese îmbelşugate, care pot fi o adevărată plăcere pe moment, dar şi un motiv de stres în luna ianuarie.
Agriro Fresh, producătorul de salate ready-to-eat şi condimente, a venit în ajutorul cititoarelor VIVA! preocupate de silueta lor şi le-a invitat la un eveniment culinar special cu tema „Rolul plantelor verzi în alimentaţie', organizat în showroom-ul Pascal Delmotte. Alături de cititoarele VIVA s-au aflat Giulia, Cosmina Păsărin şi Xonia, care au luat parte la o sesiune de gătit alături de Chef Cezar Munteanu. Preparatele sănătoase de detox propuse de chef le-au încântat pe invitate, care au învăţat cum să pregătească tartar de somon cu coriandru şi ceapă verde, supă-cremă de spanac şi busuioc, risotto cu parmezan şi piept de pui cu rozmarin.
In faţa audienţei, chef Cezar a prezentat amănunţit paşii care trebuie urmaţi în pregătirea acestor reţete. |n plus, a oferit o mulţime de tips-uri care să le ajute pe invitate să se descurce în bucătărie şi să obţină cel mai bun gust posibil cu ingredientele şi condimentele aflate la dispoziţia lor. Invitatele au aflat, printre altele, cum trebuie păstrate şi congelate plantele verzi, cum să preparăm carnea cu ajutorul condimentelor şi cât de important este ca în farfurie să existe cât mai multe culori, pentru ca aceastea echivalează cu o mâncare mai gustoasă şi mai sănătoasă. |ntâlnirea cu chef Cezar s-a desfăşurat sub forma unui dialog relaxat între prieteni care au în comun aceeaşi pasiune, alimentaţia sănătoasă bazată pe plante verzi şi condimente delicioase.

 

 Reţete sănătoase cu Giulia, Cosmina Păsărin, Xonia şi chef Cezar Munteanu Reţete sănătoase cu Giulia, Cosmina Păsărin, Xonia şi chef Cezar Munteanu

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter