Richard Gere s-a căsătorit în secret. La 68 de ani, și-a luat soție cu 33 de ani mai tânără

Publicat pe

Actorul Richard Gere s-a căsătorit cu Alejandra Silva, în mare secret. În vârstă de 68 de ani, carismaticul actor a ales să o ia de soție pe Alejandra Silva, iubita lui în vârstă de 35 de ani,  după o relație de trei ani. Cei doi s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii private. Petrecerea de nuntă este anunțată să aibă loc pe 6 mai, la New York. 

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut în timpul unei călătorii pe care actorul o făcea pe Coasta Amalfi, cei doi având în comun atât pasiunea de a călători, cât și deschiderea pentru acțiunile umanitare.

Richard Gere nu este la primul mariaj. Acesta a mai fost căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford (între 1991 – 1995) și modelul Carey Lowell, din 2002 până în 2016.

Nici pentru Alejandra actorul nu este primul soț. Ea a mai fost căsătorită cu Govin Friedland, fiul magnatului Robert Friedland.

Legat de relația cu Alejandra, Gere a declarat pentru ediția spaniolă a revistei Hello!: 'Am descoprit viața liniștită și fericită la care am visat mereu'. Cei doi au apărut ca un cuplu oficial la premiera filmului semnat de actor, 'Tim Out of Mind', în 2015, iar în decembrie anul acesta, Alejandra a fost văzută purtând pe deget un inel cu diamant, semn că relația lor urma să treacă la un alt nivel.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter