Richard Gere va deveni tată la 68 de ani! Soția lui are 35 de ani

Publicat pe de Oana Pantazi

După ce s-a căsătorit în secret cu iubita lui cu 33 de ani mai tânără, celebrul actor din Pretty Woman se pregătește de un eveniment mai puțin obișnuit la vârsta lui – Richard Gere va deveni tată la 68 de ani!

Richard Gereva deveni tată la 68 de ani. Alejandra silva, soția lui, este cu 33 de ani mai tânără.

Richard Gereva deveni tată la 68 de ani. Alejandra silva, soția lui, este cu 33 de ani mai tânără.

A mai fost căsătorit de două ori – cu Cindy Crawford (între 1991 și 1995) și cu modelul Carey Lowell, din 2002 până în 2016 –, dar celebrul actor, deși nu este tată pentru prima oară, ne dovedește că niciodată nu e prea târziu: Richard Gere va deveni tată la 68 de ani. Soția lui, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, este pe cale să-l facă și mai fericit.

Conform publicației spaniole ABC, fericita veste vine la doar patru luni după ce Richard și Alejandra și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii restrânse, în Spania. Cuplul are deja copii din căsniciile anterioare – Alejandra are un fiu în vârstă de 5 ani, Albert, cu fostul ei partener, omul de afaceri Govind Friedland, iar Gere are are un fiu, Homer, în vârstă de 18 ani, cu foata lui soție Carey Lowell.

Richard Gere și Homer, fiul lui.

Richard Gere și Homer, fiul lui.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut în timpul unei călătorii pe care actorul o făcea pe Coasta Amalfi, cei doi având în comun atât pasiunea de a călători, cât și deschiderea pentru acțiunile umanitare. Actorul și mult mai tânăra lui iubită, de profesie publicist, s-au afișat ca un cuplu oficial la premiera filmului semnat de actor, 'Tim Out of Mind', în 2015, iar în decembrie anul trecut, Alejandra a fost văzută purtând pe deget un inel cu diamant, semn că relația lor urma să treacă la un alt nivel, ceea ce s-a și întâmplat, acum patru luni.

„Richard a fost eroul meu în viața reală”

După nuntă, care a avut loc în aprilie, Richard Gere, într-un interviu pentru publicația Hola!, povestea cât este de încântat de acest nou capitol din viața lui: Sunt cel mai fericit om din univers, cum aș putea să nu fiu?'. În același timp, proaspăta lui soție spunea: Richard a fost eroul meu în viața reală. Am fost puțin pierdută, fără lumina călăuzitoare, iar faptul că l-am întâlnit pe el a dat un sens vieții mele. Am simțit ca și cum cineva mi-a întins mâna și mi-a arătat adevărata cale'. Iar acum, Alejandra se pregătește să-I ofere, la rândul ei lui Richard un dar, unul neprețuit – îl va face tată la 68 de ani!

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter