Rihanna și-a găsit dublura! Cum arată fetița care seamănă leit cu faimoasa artistă

Publicat pe

Recent, Rihanna a postat pe contul ei de socializare fotografia unei puștoaice care-i seamănă leit. Fanii ei au rămas stupefiați când au văzut imaginea, fetița este copia fidelă a artistei!

Se spune că toți avem câte o dublură în lumea asta mare, dar cei mai mulți dintre noi nu ajung să se întâlnească niciodată cu persoana care le seamănă leit. Iată însă că Rihanna a avut norocul să-și găsească sosia, artista declarându-se stupefiată de asemănare. „Almost drop my phone! How?” (Aproape mi-a scăpat telefonul din mână! cum se poate așa ceva?) a scris artista pe contul ei de Instagram, în dreptul fotografiei care a adunat, în nici 24 de ore, mai mult de 6 milioane de like-uri. Și, într-adevăr, fetița din fotografie seamănă leit cu Rihanna – același păr, aceiași ochi verzi-căprui, același nas și aceeași gură… Aproape înspăimântător!

Ala’a este copia la indigo a Rihannei!

Nu numai fanii artistei s-au declarat uimiți de asemănare, ci și prietenii Rihannei din lumea artistică, printre care Priyanka Chopra, căreia i s-a părut greu de crezut, și Snoop Dog, care a întrebat-o pe artistă dacă nu cumva are un copil nedeclarat… apoi, comentariile au curs cu miile: „Ceva nu e în regulă! Cum e posibil așa ceva?”, „Reincarnarea lui Badgirl”, „Ha, ha, am crezut că Rihanna a folosit o aplicație de întinerire!” au scris fanii artistei.

Micuța de culoare, care se numește Ala’a și care își dorește să devină model – suntem siguri că are toate șansele -, a fost foarte încântată că Rihanna i-a distribuit fotografia, cu atât mai mult cu cât notorietatea ei a crescut peste noapte – contul de Instagram al mamei sale (cea care a postat fotografia) a crescut peste noapte, ajungând la aproape 50.000 de urmăritori!

Foto: Hepta, Instagram

Rihanna și-a găsit dublura! Cum arată fetița care seamănă leit cu faimoasa artistăRihanna și-a găsit dublura! Cum arată fetița care seamănă leit cu faimoasa artistă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter