Robin Williams a murit la 63 de ani. Actorul s-a sinucis

Publicat pe

Hollywood-ul este în stare de şoc după aflarea veştii că actorul Robin Williams a fost găsit mort la reşedinta sa din California.

 

rw

 

După primele constarări, actorul în vârstă de 63 de ani care suferea de depresie şi luptase în trecut cu dependenţa de droguri şi alcool, s-a sinucis prin asfixiere.

 

Moartea sa a generat o reacţie puternică pe reţelele de socializare, Cher, Kevin Spacey, Ellen DeGeneres sau Sarah Michelle Gellar fiind doar câţiva dintre prietenii şi colegii săi care îi deplâng moartea.

 

Actorul a devenit cunoscut o dată cu rolul din serialul Mork and Mindy' şi a primit Oscarul pentru prestaţia din filmul Good Will Hunting'. A mai primit alte 3 nominalizări la Oscar pentru peliculele Cercul poeţilor dispăruţi', Regele pescar' şi Bună dimineaţa, Vietnam!'.

 

La începutul lunii iulie, Robin se internase într-o clinică din Minessota pentru a urma un program de prevenire a dependenţei din alcool. Actorul a avut mari probleme din cauza consumului de alcool, iar după o perioadă de abstinenţă de 20 de ani, recidiva în 2005 pe când filma pentru pelicula Marele alb'. A urmat o internare într-o clinică de specialitate şi de atunci nu mai consumase alcool.

 

Recent a jucat în sitcom-ul The Crazy Ones', însă rolul excentricului director al unei agrnţii de publicitate nu a avut succesul scontat, iar serialul a fost oprit după primul sezon.

 

Robin Williams a lasat în urma sa o soţie neconsolată, trei copii din două căsătorii şi 3 filme în post-producţie: „The Angriest Man of Brook­lyn” (Phil Alden Robin­son), „Night at the Museum” 3 (Shawn Levy) şi „Merry Frig­gin Christ­mas” (Tris­tam Shapeero).

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter