Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 81 de ani. Carismatica actriță nu a avut copii, dar are 11 nepoți și 13 strănepoți!

Publicat pe

Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 81 de ani, însă este la fel de energică și spumoasă ca în tinerețe. Nu poți să-i dai vârsta decât dacă îi treci în revistă cariera artistică prodigioasă, cei peste 50 de ani de actorie transformând-o într-o legendă a filmului și a teatrului românesc.

Chipul expresiv, râsul inconfundabil, molipsitor, și talentul incontestabil au propulsat-o pe Rodica Popescu Bitănescu în hall of fame-ul actorilor români. A jucat în filme ca „Eu, tu şi Ovidiu', „Miezul fierbinte al pâinii', „Rămân cu tine', „Zbor periculos', „Femeia din Ursa Mare', „Am o idee', „Ciocolată cu alune',  „Cucoana Chiriţa', „Lacrima cerului', „Harababura', ,,Dumbrava minunata, în piese de teatru, dar este și una dintre cele mai apreciate artiste de revistă. Puțini știu însă că Rodica Popescu Bitănescu este nu numai actriță, ci și regizor și dramaturg, actrița scriind şi regizat propriile piese: „Cinci femei de tranziţie, „Încă-i bine, „Viaţa de cimitir, care au fost jucate cu casa închisă pe scena Teatrului Naţional.

„M-am îndrăgostit de el când l-am văzut”

Și în viața personală, Rodica Popescu Bitănescu a tras lozul câștigător, actrița fiind căsătorită de 45 de ani. Pe soțul ei, Mircea, l-a iubit din clipa în care l-a văzut: Eu am dat examen de conducere cu el şi nu știu cum de am picat la comisia lui, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deși eu nu sunt deloc fotogenică, și am picat la el, la Bitănescu Mircea. Când am văzut că apare un bărbat blond cu ochii albaștri, îmbrăcat ofițer, cu un mers așa, americănesc, un tip calm, am căzut în cap imediat. A fost pentru mine o lovitură de trăsnet, adică m-am îndrăgostit de el când l-am văzut, o frumusețe de om'.

Din păcate, Rodica Popescu Bitănescu și soțul ei nu au avut copii, însă au fost binecuvântați cu o mulțime de nepoți: 'Nu o să povestesc niciodată de ce nu am avut copii. Nu este vorba că nu am vrut, ador copiii. Am vreo 11 nepoți și 13 strănepoți. Mă sensibilizează și bătrânii, căci am avut niște cazuri în familie. În primul rând, mama, care șapte ani a trecut printr-o dramă', a povestit actrița la Antena Stars.

Foto: Facebook, Instagram

Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 81 de ani. Carismatica actriță nu a avut copii, dar are 11 nepoți și 13 strănepoți!Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 81 de ani. Carismatica actriță nu a avut copii, dar are 11 nepoți și 13 strănepoți!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter