Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Publicat pe

Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost condusă pe ultimul drum astăzi, 11 iulie 2022, după ce săptămâna trecută s-a stins din viață într-un mod absolut înfiorător. În semn de omagiu, familia și prietenii au condus-o pe ultimul drum la Suceava, după ce trupul ei neînsuflețit a fost adus în România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Luni, 11 iulie 2022, Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia de 44 de ani a fost condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Apropiații săi i-au adus un ultim omagiu cu ochii în lacrimi și cu inimile împietrite de durere. Părinților săi nu le vine să creadă că soarta le-a luat singura fiică, într-un mod atât de tragic.

Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteniRoxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată. Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Cazul Roxanei Donisan a șocat o lume întreagă. Femeia s-a stins din viață la doar 44 de ani, săptămâna trecută, după ce a fost sfâșiată de un rechin. Trupul ei neînsuflețit a fost adus în România în cursul zilei de vineri, iar astăzi, 11 iulie, a fost înmormântată, sub privirile îngrozite ale părinților, rudelor și prietenilor săi.

Citește și: Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan, despre momentul atacului:”A ajuns până la geamandură, acolo a înhățat-o”

Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul'

Citește și: Ce decizie a luat Mădălina Ghenea, după ce a ajuns la spital, cu perfuzii:„Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar…'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data nunții.Când și unde va avea loc cununia lor religioasă

Roxana, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată

Roxana Donisan a murit în cursul săptămânii trecute. Plecase în vacanță în Hurghada, Egipt, dar nimeni nu a bănuit tragedia ce avea să urmeze. Femeia, care era angajată la Direcția de Finanție, a intrat în apă, iar, din păcate, la scurt timp a fost sfâșiată de un rechin. Îngroziți, părinții ei au aflat de la televizor că singurul lor copil a decedat într-un mod teribil.

Vineri, trupul neînsuflețit al Roxanei a fost adus în România. Timp de trei zile, cei care au iubit-o au putut să-și ia „rămas-bun de la ea', după ce sicriul i-a fost depus într-o capelă din Suceava, Acolo, femeia obișnuia să meargă să se roage.

Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Mai exact, sâmbătă, acesta a fost depus la capela Bisericii „Sf. Vineri' din municipiul Suceava. Îndurerați, părinții ei nu s-au dezlipit de lângă sicriul fiicei lor, fără să-și mai poată stăpâni lacrimile. Tot la capelă au venit să-și ia „rămas-bun' și alte rude, dar și vecini și colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava. Vezi imaginile AICI.

Astăzi, Roxana Donisan a fost condusă pe ultimul drum de părinți, rude, prieteni, dar și oameni care au aflat despre cazul ei la televizor. Slujba de înmormântare a avut loc în jurul orei 12:00, la „Sf. Vineri' din municipiul Suceava. Sicriul cu trupul neînsuflețit al femeii a fost depus în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri' din cartierul „George Enescu', scrie romaniatv.net. Oamenii, îmbrăcați în negru, i-au adus coroane de flori, iar femeia a avut o cruce albă la căpătâi.

Ce scrie în raportul medico-legal al femeii de 44 de ani

Roxana Donisan s-a stins din viață pe 3 iulie 2022, după ce a fost sfâșiată de un rechin, în Marea Roșie. După ce s-a efectat necropsia, în raportul medico-legal al femeii de 44 ani scrie că aceasta a decedat din cauza pierderii uriașe de sânge ca urmare a incidentului cu un animal. În certificatul de deces nu se menționează încă că e vorba despre un rechin.

Deși acest lucru nu a fost scris, a fost confirmat, având în vedere că o altă femeie a murit tot în aceeași perioadă, în același loc: Hurghada, și se pare că tot în dinții aceluiași rechin, scrie spynews.ro. Un vapor cu sute de oi care s-a răsturnat recent i-ar fi adus pe rechini aproape de plajă.

Sursă foto: Romania TV, Captură video, monitorulsv.ro, Arhivă, libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter