Betty Salam, despre conflictul cu mama ei vitregă, Roxana Dobre: "Oamenii ne-au făcut să nu vorbim"

Publicat pe

Multă vreme s-a speculat că între Betty Salam și Roxana Dobre, actuala soție a tatălui său, Florin Salam, este o relație încordată și că, mai mult, cele două nu își vorbesc. Artista a dezvăluit adevărul, dar și motivele care au dus la conflictul dintre ele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La începutul lunii iunie, Florin Salam s-a căsătorit cu mama celor trei copii ai săi, și iubita lui de ani de zile, iar la nuntă inivtații au putut observa care este, de fapt, relația dintre Betty Salam și Roxana Dobre, despre care s-a speculat multă vreme că ar fi una încordată, între ele existând neînțelegeri. Proaspăta soție a artistului și fiica ei vitregă s-au sărutat pe buze…

Betty Salam, despre conflictul cu mama ei vitregă, Roxana Dobre: "Oamenii ne-au făcut să nu vorbim"Betty Salam, despre conflictul cu mama ei vitregă, Roxana Dobre: "Oamenii ne-au făcut să nu vorbim"

Ce relație este, de fapt, între Betty Salam și Roxana Dobre

Cu Fănica, prima soție, Florin Salam are doi copii, pe Betty și Dani, iar povestea lor de dragoste emoționantă este binecunoscută de fanii artistului. Ulterior, acesta și-a refăcut viața alături de Roxana Dobre, care i-a dăruit trei copii. De-a lungul timpului însă, a curs multă cerneală cu privire la relația dintre Betty Salam, fiica cea mare a artistului, și Roxana Dobre, mama ei vitregă. Recent, Betty a mărturisit care este, de fapt, motivul pentru care relațiile dintre ele au fost reci o bună perioadă.

Citește și: Betty Salam, despre relația cu tatăl ei, Florin Salam: „Ne pupăm pe gură și lumea ne judecă”

Citește și: Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani:'Nu este un moft'

Citește și: Cum a transformat-o faima lui Florin Salam pe fiica lui, Betty:'Alta, în locul meu, ar fi cea mai nesuferită'

Citește și: Ce decizie a luat Mădălina Ghenea, după ce a ajuns la spital, cu perfuzii: „Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar…'

„Noi nu ne-am certat niciodată. Știi de ce au fost câteva neînțelegeri între noi? Tot din cauza oamenilor, pentru că oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum, în momentul de față, suntem cele mai bune prietene. O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel, ca niciodată și vorbim zilnic, ne vedem zilnic și mă bucur din suflet pentru chestia asta. E important să nu mai asculți ce spune lumea și să te iei după oameni. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a dezvăluit Betty Salam în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Ce relație există între Betty și tatăl ei

Recent, Betty a dezvăluit și care este relația cu tatăl ei, mărturisind că, încă din copilărie, și-a divinizat părintele. Din păcate, la vremea respectivă, artista a suferit din cauză că nu a apucat să stea pe cât de mult și-ar fi dorit cu părintele ei. Probabil faptul că era mai mereu în compania mamei sale a și făcut-o să îl prefere pe tatăl ei.

 „Am cea mai bună relație cu tatăl meu. Noi nu stăm foarte mult împreună. Tatăl meu cântă, pleacă mereu, e foarte ocupat. Noi nu am avut mult timp să ne cunoaștem unul pe celălalt. dar din fericire, nouă Dumnezeu ne-a dat harul să ne înțelegem și să ne iubim așa cum ne iubim noi. Eu îl divinizam, făceam diferențe între mama și tata. Eu eram cu tata. De când eram mică, așa eram.

Mi-e rușine că am crescut, însă el tot mă vede mică. Eu mi-am dat seama că am devenit mamă când mi-am văzut copilul scos din burtă. Acum, sunt foarte fericită, nu am avut bonă, mă ajută mătușa mea. Când devii părinte, vrei să faci totul pentru copilul tău,' a dezvăluit Betty Stoian într-un podcast pentru wownews.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter