România NU merge în finala Eurovision. Cum a comentat Mihai Trăistariu prestația lui Ester Peony: “E din ce în ce mai greu să…”

Publicat pe

Ester Peony, reprezentanta României la Tel Aviv, a ratat finala Eurovision. Mihai Trăistariu, artistul care în 2006 a clasat România pe locul 4 în competiția Eurovision, s-a declarat încântat de prestația lui Ester și consideră că este tot mai greu să-ți reprezinți țara în această competiție europeană a vocilor.

 

'Să o luăm pe rând. Grafica face 75% din show! Unii artişti nici n-au mai adus oameni pe scenă, s-au folosit doar de grafică şi a fost super. Cât priveşte vocea şi melodia… După mintea mea, Azerbaijan va câştiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neaşteptată pentru mine! Modern la maximum (…). Excelent e puţin spus. Rusul (Sergey Lazarev – n. red.) a făcut iarăşi un show excepţional, ar putea lua şi el locul I lejer. Olada mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea', a scris artistul, care a reprezentat România la Eurovision în anul 2006, cu piesa 'Tornero'.

În ceea ce priveşte România, Trăistariu afirmă că Ester Peony a cântat impecabil, fiind 'la mare înălţime'.

'România a fost la mare înălţime. Ester a cântat fără greşeală, iar show-ul a fost chiar fain. Şi faza cu mâna, pe care au păstrat-o şi îmbunătăţit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sould-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine', a scris Trăistariu pe Facebook, imediat după ce și-a încheiat Ester Peony momentul pe scena Eurovision.

Cântăreţul a comentat şi prestaţia vecinilor de peste Prut, dar şi a Macedoniei de Nord.

'Moldova mă impresionează an de an cu show-ul. Chiar dacă s-a mai făcut faza cu desenatul în nisip (…), tot mi-a plăcut azi. Cea mai bună voce de azi a avut-o Macedonia! Una peste alta, a fost o semifinală la nivelul unei finale. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinţi ţara ta! Bravo, iubitori ai Eurovisionului! Reuşiţi să-i faceţi pe artiştii pasionaţi de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-i în mod obişnuit', a conchis artistul.

România, reprezentată de cântăreaţa Ester Peony, cu piesa „On a Sunday”, a ratat calificarea în finala concursului Eurovision 2019, după semifinala de joi seară, care a avut loc la Expo Tel Aviv, în Israel.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter