Rose Ball, evenimentul cu aer regal de la Monaco

Publicat pe

Oamenii importanți ai Principatului Monaco au participat sâmbătă, 18 martie la tradiționalul Rose Ball organizat de Fundația Prințesei Grace la clubul Sporting din Monte-Carlo.

 

Rose Ball, evenimentul cu aer regal de la MonacoRose Ball, evenimentul cu aer regal de la Monaco

 

 

Principatul Monaco este renumit pentru strălucirea și glamourul său, iar locuitorii din înalta societate cu siguranță nu au ratat weekendul trecut evenimentul cariabil ce are loc în fiecare an: Rose Ball.

Printre persoanele princiare prezente la evenimentul organizat de Fundația Prințesei Grace s-au numărat Prințesa Caroline de Monaco și doi dintre cei trei copii ai săi: Charlotte Casiraghi și Pierre Casiraghi, alături de soția sa, dar și Beatrice Borromeo care deși a născut în urmă cu trei săptămâni a arătat nemaipomenit!

 Prezențe remarcabile au lipsit însă. Actualul conducător al principatului Albert  de Monaco și soția sa  Charlene, nu au fost prezenți, motivul fiind încă necunoscut publicului.

În ceea ce privește alegerile vestimentare, acestea au completat aerul regal al evenimentului. Fiica cea mare a regretatei Grace Kelly însă nu a fost necriticată. Prințesa a ales o rochie cu un model nu tocmai potrivit acestui tip de eveniment. În ciuda faptului că vorbim de o creație semnată Karl Lagerfeld, rochia sa a avut volane în stilul rochiilor flamenco și două tipuri de imprimeuri ce au scos și mai mult în evidență greșelile comise.

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter