Roxana Ciuhulescu a devenit instructor international de Kangoo Jumps

Publicat pe

Ai fi spus ca Roxana Ciuhulescu le-a facut pe toata, dar uite ca vedeta ProTV a mai bifat ceva: este instructor international cu acte-n regula de Kangoo Jumps.

M-am' molipsit' de virusul Kangoo Jumps in urma cu un an. Odata ce mi-am pus in picioare aceste ghete, as fi fost in stare sa si dorm cu ele, nu doar sa sar pe ele in parcuri, sa merg la sala sau sa topai prin casa. Am avut norocul s-o intalnesc pe Kinga Sebestyen, promotoarea acestui sport in Romania, cea care mi-a bagat acest virus' in singe. Kinga a fost cea care mi-a dat curaj sa fac acest sport si datorita ei  week-end-ul trecut am devenit instructor international de Kangoo Jumps', povesteste Roxana.

Deocamdata timpul nu-I permite sa tina cursuri, insa ea este hotarata ca in aceasta primavera, undeva prin aprilie, sa aiba cel putin o clasa la una dintre cele mai tari sali de sport din Bucuresti.

Sursa: Pro Tv

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter