Roxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală: „Plângeam foarte des, eram dărâmată!” / Cum și-a revenit

Publicat pe

Depresia postnatală a chinuit-o și pe Roxana Ciuhulescu, după ce a născut-o pe Ana Cleopatra, în urmă cu 11 ani. Roxana a mărturisit că a trecut prin clipe foarte grele atunci, când plângea foarte des, nu mânca și era foarte stresată.

Roxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală: „Plângeam foarte des, eram dărâmată!' / Cum și-a revenitRoxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală: „Plângeam foarte des, eram dărâmată!' / Cum și-a revenit

În vara anului trecut, la 40 de ani, Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus pe lume un băiețel, pe nume Cezar Ioan. Totul a decurs perfect și atât mama, cât și copilul au primit nota 10. Vedeta mărturisește că se bucură acum de o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, însă în urmă cu 10 ani, după nașterea primului copil a trecut prin clipe extrem de dificile.

„După prima naștere a fost o perioadă foarte grea în viața mea. Nu aș vrea să mă autovictimizez. Am depășit de mult acea perioadă, însă a fost foarte greu și asta datorită în special oboselii. Oricum, de felul meu sunt o persoană care doarme puțin.

Țin minte că în 2008, când am născut pe 14 februarie primul copil, în maternitate nu am dormit absolut deloc, când am ajuns acasă, în primele zile, nu știu dacă am ciupit 15-20 de minute între alăîptări, drept pentru care oboseala și-a spus cuvântul.

Cred că este principalul factor care duce la depresia postnatală. N-am realizat în prima fază că sufăr de depresie până când am vorbit cu pediatra copilului, care mi-a spus că este o chestie normală. Nu am avut timp să apelez la psihologi, eram preocupată doar de copil. Treaba asta a durat vreo trei luni de zile.

De felul meu sunt o persoană care plânge foarte rar și foarte greu, nu sunt genul de smiorcăită. Atunci, însă, după cinci zile nedormite eram dărîmată fizic și mental. Și plângeam foarte des. Nu mai aveam nici poftă de mâncare. Eu am luat 24 de kilograme în prima sarcină. În două luni, am dat jos 26 de kilograme. Am slăbit enorm. de nesomn, oboseală, stres', – a povestit Roxana Ciuhulescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu la începutul anului 2017, după 10 ani de căsnicie, iar în toamna anului trecut a ajuns în fața altarului cu alesul inimii sale, Silviu Bulugioiu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter