Roxana Vancea și Codin Maticiuc, la Miami. Ce ascunde, de fapt, această escapadă a celor doi?

Publicat pe

Fosta asistentă TV și 'craiul' de Dorobanți petrec de câteva zile în Statele Unite. Roxana Vancea și Codin Maticiuc, la Miami, a fost un subiect intens dezbătut în ultima perioadă, mai ales în contextul relației pe care cuceritorul de vedete a încheiat-o cu 'Vecina' de la Neatza, Flavia Mihășan. După ce Vancea a pus pe rețelele de socializare fotografii și filmulețe de la Miami, în una dintre filmări fiind alături de Codin, la piscină, toată lumea a tras o singură concluzie: cei doi sunt împreună. 

Dar se pare că lucrurile nu sunt tocmai așa cum se văd ele din România. Codin și Roxana sunt împreună la Miami, dar nu ca un cuplu. O imagine postată de brunetă chiar de Valentine`s Day o arată în timp ce săruta cu un alt bărbat, a cărui identitate s-a decis ca, pentru moment, să nu o divulge. Potrivit a1.ro, bărbatul ar fi fostul iubit al Roxanei, Florian Munteanu, care, de altfel, locuiește în Statele Unite. Roxana și Florian au avut o relație atipică, la distanță, pe care și-au asumat-o fiecare. Cei doi s-au cunoscut la sala de fitness pe care o frecventa bruneta și la care el venea ori de câte ori ajungea în România. 'Toate femeile de acolo băleau la el', spunea, acum un an, Roxana Vancea.

Bruneta are toate motivele să-și dorească să reînvie relația cu Florian 'Big Nasty' Munteanu. Pe lângă faptul că acesta se înscrie, fără doar și poate, în standardele ei de frumusețe, are și o situație financiară deloc de neglijat, în urma unor contracte consistente cu una dintre cele mai puternice firme de articole sportive la nivel mondial.

Pe de altă parte, și explicațiile pe care le-a dat Codin în emisiunea de aseară, de la Noizz, sunt menite să infirme orice zvon al unei relații cu Roxana. Așa cum s-a înțeles, Codin Maticiuc este în căutarea unei asistente pentru emisiunea live pe care o prezintă alături de Otravă, iar prezența Roxanei Vancea alături de el la Miami este parte a unui casting pe care acesta l-a pus la cale.

Foto: Facebook, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter