Ruby a făcut o criză de gelozie la ASIA EXPRESS: „Ești o golancă beată!". Robert, exasperat: „Puteam să fiu violat!”

Publicat pe

Nu mai este o noutate pentru nici un fan al emisiunii „Asia Express” că Ruby are un temperament vulcanic, mereu în punctul de fierbere. Însă,  ultimul episod al show-ului a arătat şi o Ruby extrem de geloasă, gata oricând să-şi scoată ghearele pentru a-şi apăra bărbatul de farmecele altor femei.

 

Fără doar şi poate, reality show-ul „Asia Express” este cea mai grea provocare prin care au trecut concurenţii şi o piatră de încercare pentru cuplurile care au acceptat să-şi testeze răbdarea, nervii, dar şi relaţia.

Ruby şi Adrian sunt preferaţii fanilor emisiunii de la Antena 1. Formează un cuplu simpatic, au simţul umorului şi se iubesc, în stilul lor, poate neînţeles de lumea din jur, de mai bine de 10 ani.

Aflaţi acum în India, Adrian şi Ruby se confruntă cu aceleaşi provocări cotidiene ca şi în Sri Lanka, însă cu un grad de dificultate şi mai mare. Stresul de a găsi un loc de dormit, o maşină pentru a ajunge în locurile îndicate de Gina şi lipsa hranei le testează limitele celor doi.

Astfel, ultima încercare disperată de a găsi cazare s-a lăsat cu scântei şi Robert s-a văzut în postura de a renunţa la un loc de dormit, găsit oricum cu greu, pentru că lui Ruby i s-a părut că proprietara îi face avansuri iubitului ei.

„După ce că e golancă, e și o golancă beată!', a răbufnit Ruby, în timp ce Robert încerca să-i calmeze criza de gelozie, chiar de faţă cu indianca respectivă, care evident nu înţelegea nimic din cearta lor.

Exasperat, Robert ironiza situaţia: „Puteam să fiu violat, vă dați seama' și a concluzionat resemnat: „Poţi scoate fata din Rahova, dar nu poţi scoate Rahova din fată!'.

Au refuzat oferta fetei care îi făcea ochi dulci lui Robert, spre bucuria cântăreţei şi disperarea iubitului ei: „Pierdem încă două ore căutând cazare pentru că eşti tu nebună.'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter