Ruby s-a operat din nou la sâni, la doar 10 luni de când și-a pus silicoanele: "Nu am avut grijă, am început să mă comport ca o nebună!"

Publicat pe

Ruby a postat pe Instagram câteva imagini din spital și fanii s-au panicat imediat, însă cântăreața i-a liniștit, dacă se poate spune așa. Nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate, ci despre o nouă operație la sâni, la nici un an de când și-a pus silicoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru că nu respectă indicațiile medicilor, Ruby s-a întors la spital. Artista le-a povestit celor din mediul online că nu este prima oară când trece printr-o asemenea situație și că felul său de a fi, mai… 'zbuciumat', îi aduce probleme grave de fiecare dată.

Vă mulțumesc că vă gândiți la mine. Am ajuns iarăși la doctor pentru că nu am avut grijă de intervenția mea de la sâni. Spre rușinea mea, am niște zvâcuri de nebună și nu pot să stau potolită niciodată. După prima mea intervenție, am avut un concert în Iași și am început să mă comport ca o nebună, ca și cum nu mi se întâmplase nimic', a spus Ruby pe Instagram.

Acțiunea mea de acum câțiva ani m-a afectat pe termen lung și a trebuit să intervin din nou. Am început să rețin apa, mi-a scos apa doamna doctor. După care, iarăși. M-am pus să sparg lemne acum câteva zile și iata-mă, sunt aici! Dar o să fiu bine!', a adăugat cântăreața.

'Am greșit, repar'

Ruby a mers la estetician chiar atunci când a împlinit 18 ani și și-a operat nasul. Mai târziu, vedeta a luat decizia să-și pună silicoane, asta după ce în liceu își micșorase sânii, pentru că i se părea că sunt prea mari.

După ce și-a pus implanturi mamare prima dată, Ruby nu a ascultat sfaturile medicului și a ajuns să aibă probleme cu sânii. „Prietenilor, a venit ziua cea mare! Greşelile copilărie… Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar!', spunea Ruby la sfârșitul lui octombrie, anul trecut.

Ruby s-a operat din nou la sâni, la doar 10 luni de când și-a pus silicoanele: "Nu am avut grijă, am început să mă comport ca o nebună!"Ruby s-a operat din nou la sâni, la doar 10 luni de când și-a pus silicoanele: "Nu am avut grijă, am început să mă comport ca o nebună!"

După ce și-a micșorat bustul, după un timp, Ruby a vrut să-și mărească din nou bustul, astfel că a apelat la implanturile mamare, iar acum are probleme. Vedeta nu a respectat toate indicațile pe care medicul estetician i le-a dat, iar la două zile după operație, Ruby a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă asta.

„Nu este om pe care să-l placă toată lumea. Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu pot să… Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme.”, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.

'Aveam mușchiul stâng dublu față de cel drept și din această cauză, implantul nu a ajuns unde trebuia să ajungă. Se vedea urâțel. Am știut să ascund complexul acesta. Nu m-am simțit bine', a mai povestit cântăreața.

După operație a plecat în Dominicană

'Sunt proaspăt 'scoase' acum din cuptor! Mă simt bine după intervenție și sper să nu am probleme majore la Survivor România. De data aceasta, voi purta bustiera și mă voi feri de complicații', spunea Ruby la începutul anului, când a plecat în competiția extrem de dură, Survivor. Acolo a evitat să se târască pe burtă, pe nisip, așa cum ar fi fost normal pe probe, și s-a deplasat pe spate, iar la aruncările în bazin a încearcat să se arcuiască pentru a evita contactul puternic cu apa. Se pare, însă, că tentativele ei de a-și proteja sânii n-au dat rezultatele scontate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter