Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum actorul!

Publicat pe de Oana Pantazi

Cine a văzut filmul Gladiatorul automat îl asociază pe actorul Russell Crowe cu eroul legendar sexy și plin de mușchi. Cine îl vede azi pe actorul în vârstă de 57 de ani rămâne trăsnit… pentru că a ajuns de nerecunoscut. Iată cum arată Russell Crowe acum!

Russell Crowe, în filmul "Gladiatorul" (2000)

Russell Crowe, în filmul „Gladiatorul” (2000)

Actorul neozeelandezo-australian a fost revelația anilior 90 în țara de origine și la începutul anilor 2000 se lansase deja în Statele Unite, unde a devenit un adevărat sex-simbol și un actor de A-list, fiind nominalizat de trei ori la Oscar pentru rol principal și câștigând premiul pentru filmul Gladiatorul. Cariera sa a fost, de altfel, încununată de nenumărate premii, printre care și un Glob de aur pentru rolul din A Beautiful Mind, unde a avut o prestație senzațională, dar Crowe a fost ajutat nu doar de talent, ci și de aspectul fizic, care a contribuit de asemenea la cariera sa fulminantă.

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut.

Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut.

Numele său a fost legat de cel al multor femei celebre, printre care Meg Ryan, Nicole Kidman, Heather Graham și Dita Von Teese, însă în cele din urmă Russell Crowe s-a căsătorit cu Danielle Spencer în 2005, de care s-a despărțit în 3013 și a divorțat abia anul acesta. Nu putem spune dacă divorțul l-a făcut fericit sau, dimpotrivă, nefericit, cert este însă că, în ultimii ani, actorul a pierdut lupta cu cântarul. Atât de rău, încât Russell Crowe a ajuns de nerecunoscut. Poate doar ochii să-l mai trădeze…

Fostul Gladiator seamănă acum mai mult cu... Moș Crăciun.

Fostul Gladiator seamănă acum mai mult cu… Moș Crăciun.

Recent, actorul a făcut o vizită la Universal Studios, dar nu a fost recunoscut de niciunul dintre fanii săi! Actorul în vârstă de 54 de ani aproape că nu mai semăna deloc cu bărbatul sexy și zvelt de acum câțiva ani. În afara nenumăratelor kilograme în plus, Russell Crowe avea și o barbă destul de lungă și neîngrijită. Nu știm dacă acest look i-a fost necesar pentru viitorul său film, Boy Erased, care va apărea în noiembrie, însă parcă n-ar strica să-și aducă aminte de rolul care l-a consacrat și să treacă din nou la dietă…

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter