Russell Crowe a divorțat... după ce a stat separat de soție 5 ani!

Publicat pe de Oana Pantazi

Vestea că actorul Russell Crowe a divorțat a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că el și soția lui, actrița Danielle Spencer erau separați de 5 ani și lumea deja cam uitase… Culmea este că totul s-a aflat întâmplător, actorul făcând anunțul pe contul său de socializare!

Russell Crowe a divorțat de Danielle Spencer după ce au stat separați 5 ani.

Russell Crowe a divorțat de Danielle Spencer după ce au stat separați 5 ani.

Russell Crowe este, fără doar și poate, unul dintre cei mai talentați actori de la Hollywood, posesor al unui Oscar și, cândva, sex-simbol… până să fi pierdut lupta cu cântarul. În pofida acestui lucru, Crowe nu și-a pierdut deloc carisma, fiind la fel de vânat de femei ca pe vremuri, motiv pentru care, chiar dacă era căsătorit cu acte, i se puneau în cârcă tot felul de aventuri. E adevărat, Russell și Danielle și-au pus pirostriile în anul 2005, dar mariajul lor a durat până în 2013, când cei doi actori s-au separat. De atunci, lucrurile au tot trenat, până… ieri, când Russell Crowe a anunțat că a divorțat…

Russell și Danielle au reușit chiar să facă din despărțirea lor un spectacol amuzant, cei doi viitori foști soți decizând recent să-și vândă lucrurile comune în cadrul unei licitații la Sotheby’s Australia, pe care au numit-o The Art of Divorce' (Arta divorțului). Iată ce spunea actorul despre inedita inițiativă: Suntem separați de mai bine de 5 ani deja, divorțul nostru trebuie că se va finaliza în preajma acestei licitații. Așa cum colaborăm la creșterea copiilor noștri, e simplu pentru noi să lucrăm împreună la așa ceva. Cred că și ea gândește la fel ca mine, și anume că trebuie să scăpăm de niște lucruri care vor ajuta la crearea de spațiu în viitor'. Astfel, amatorii de obiecte deosebite, dar și fanii celor doi actori au putut achiziționa: bijuterii, echipament sportiv, mașini, o colecție de chitări, ceasuri de lux, dar și diferite obiecte de recuzită din filme, cele 200 de articole fiind estimate la circa 2,8 milioane de dolari.

Se pare că sincronizarea a fost perfectă, deoarce cuvintele lui Russell s-au adeverit – actorul a anunțat, pe 10 aprilie, că divorțul său a fost pronunțat. Culmea este că știrea a venit în urma unei dezmințiri pe care actorul a făcut-o, pentru că, în ultima vreme, numele său era tot mai des asociat celui al prezentatoarei de emisiuni radio și TV australiene Fifi Box, în vârstă de 41 de ani. După ce a dezmințit știrea – Nu sunt într-o relație cu această tânără doamnă și nu am fost niciodată – la doar câteva ore, actorul a aruncat bomba, pe Instagram: În altă ordine de idei… ieri, 9 aprilie, ora 12.30 (ora Australiei)… am devenit official divorțat'. Acum, Russell Crowe este cu adevărat liber să-și vadă de viață, deși nu ne îndoim că a făcut-o și până acum…

Foto: Hepta, Sotheby’s

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter