S-a aflat cum a murit Mya-Lecia Naylor, idolul adolescenților din UK. Avea 16 ani şi s-a crezut până acum că s-a sinucis / Mărturiile sfâşietoare ale părinţilor

Publicat pe

Mya-Lecia Naylor, idolul adolescenților din Marea Britanie, a murit la doar 16, în luna aprilie. Fata a fost găsită spânzurată de către proprii ei părinți şi s-a mers pe varianta sinuciderii. Însă, ancheta Poliţiei finalizată abia acum a stabilit că, în ciuda acțiunilor sale, tânăra nu a vrut cu adevărat să se sinucidă.

Actrița CBBC a fost dusă la spital pe 7 aprilie, dar medicii nu au reușit să o salveze, notează Daily Mail.

Fata trebuia să dea examentele pentru Certificatul General de Învățământ Secundar în aceasta vară. Părinții ei tocmai primiseră un telefon de la școală și fuseseră informați că fiica lor ia note mai mici ca de obicei. A fost pedepsită, i s-a luat telefonul și i s-a interzis să meargă la o petrecere. Cu o noapte înainte să-și ia viața, Mya-Lecia s-a uitat la un film împreună cu părinții ei, în care un personaj își lua viața.

Tatăl ei, Martin Naylor, a declarat în fața anchetatorilor că fiica lui părea stresată din cauza examenelor, dar nimic mai mult. „Nu era tocmai ea, era stresată din cauza examenelor. Cred că nu a vrut să facă asta. A fost o prostie făcută pe moment. Cu siguranță avea planuri de viitor.

La 07.30 am plecat să alerg. Mya a ieșit din baie și mi-am dat seama că nu era fericită. Era cam cum sunt adolescenții și credeam că doar are o toană. Nu era deloc un adolescent morocănos, chiar obișnuia să glumească pe seama acestor stări', a povestit tatăl actriței.

Două ore mai târziu, mama adolescentei, a găsit-o spânzurată. „N-a vorbit niciodată despre sinucidere. Probabil doar voia să atragă atenția asupra a ceva. Cred sincer, poate pentru că era pedepsită, dar cred că nu a vrut să facă asta. Dincolo de îngrijorările privind școala, era un copil fericit. Avea tot ce-și dorea', a mai declarat Martin Naylor.

Toby Watkin, unul dintre anchetatorii implicați în caz, a concluzionat că tânăra vedetă „nu a intenționat să-și ia viața', iar moartea ei a fost un fel de accident: „Asta înseamnă că, deși persoana decedată chiar a acționat, nu a intenționat cu adevărat să-și ia viața'.

Mya-Lecia Naylor a apărut în seria pentru copii „Almost Never'. De asemenea, ea a jucat rolul lui Fran în producția CBBC „Millie Inbetween', o dramă despre o copilă care încearcă să treacă peste divorțul părinților săi. În 2012, ea a jucat în filmul „ Cloud Atlas'.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter