Sacha Baron Cohen, într-o ţinută cu care a bulversat Londra

Publicat pe

Avanpremiera peliculei „Grimsby', ultimul film al lui Sacha Baron Cohen, i-a oferit acestuia ocazia să aibă o nouă apariţie excentrică.

 

S-a întâmplat la Londra, pe covorul roşu, în faţa superbei lui soţii, Isla Fisher, care l-a susţinut încă o dată. De data aceasta, actorul a apărut într-un pulover mulat şi în slip, completandu-şi look-ul cu papuci de casă, sosete, un pistol, o băutură şi ochelari de soare, în timp ce Isla a fost foarte elegantă într-o rochie lungă, verde.

 

Actriţa s-a obişnuit cu personajele excentrice pe care Sacha le aduce pe marile ecrane, actorul declarând amuzat că de-a lungul timpului frumoasei lui soţii i-a plăcut cel mai puţin de Borat, preferându-l în schimb pe Bruno, stilistul austriac gay, datorită faptului că era foarte atent cu felul în care arată.

 

Cuplul are 3 copii împreună, Olive, Eulala şi Montgomery, iar Isla a marturisit ca Sacha nu reuseşte tot timpul să se despartă de personajele pe care le interpretează pe platourile de filmare.

 

În „Grimsby', actorul il interpretează pe Nobby Butcher, fericitul tată a 9 copii, care încearca să-şi găseasca fratele pe care nu l-a mai vazut din copilarie. Acesta se afla la Londra si este agent MI6, iar întâlnirea cu Nobby Butcher îi va schimba viaţa radical.

 

Foto: Hepta

 

Sacha Baron Cohen, într-o ţinută cu care a bulversat LondraSacha Baron Cohen, într-o ţinută cu care a bulversat Londra

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter