Sahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemie

Publicat pe

Sahar Tabar, tânăra din Iran, celebră pe Instagram datorită zecilor de operaţii estetice făcute pentru a semăna cu Angelina Jolie, a fost arestată. Sahar Tabar este acuzată de blasfemie.

Sahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemieSahar Tabar a fost arestată! Celebră pe Instagram după ce a făcut 50 de operaţii estetice ca să semene cu Angelina Jolie, tânăra din Iran este acuzată de blasfemie

Cunoscută sub numele de Sahar Tabar, femeia a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea „faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale', a potrivit agenţiei de presă iraniană Tasnim, citată de AFP.

Ea se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim, citează News.ro.

Sahar Tabar a devenit cunoscută anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o arătau după operaţii de chirurgie estetică. Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost mult modificate pentru a o face să semene cu actriţa Angelina Jolie.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul ridicat mult în sus. În altele, ea poartă un hijab care îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

Sahar Tabar trecut prin diverse operaţii chirurgicale precum rinoplastii şi reconstrucţie facială şi a ţinut o dietă draconică pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tânăra susţine că suferit peste 50 de operaţii. „Arăţi ca un zombie, parcă eşti mireasa moartă din filmul lui Tim Burton' , „pari să fii o persoană moartă' sau „Spune-mi, te rog, că ăsta este un costum de Halloween' sunt unele dintre comentariile primite de Sahar pe Instagram.

 

foto: Instagram

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter