Sandra Izbașa, despre relația cu Răzvan Bănică: "Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani"

Publicat pe

Sandra Izbașa a vorbit deschis despre relația cu Răzvan Bănică. Gimnasta și iubitul ei au făcut pasul cel mare în luna iulie a anului trecut și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste la momentul actual. În cadrul unei emisiuni de televiziune, sportiva a oferit detalii despre căsnica cu partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sandra Izbașa se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. A reușit să aibă rezultate spectaculoase în gimnastică și are și o relație extrem de bine sudată cu iubitul ei, Răzvan Bănică. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în 2021, iar la momentul actual trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Sandra Izbașa, despre relația cu Răzvan Bănică: "Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani"Sandra Izbașa, despre relația cu Răzvan Bănică: "Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani"

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Sandra Izbașa a oferit detalii despre căsătoria cu soțul ei.

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit.Primele imagini de la cununie!

Citește și: Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică.Primele declarații

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea’

Citește și: Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: „Sentimente pe care nu le pot descrie'

Sandra Izbașa, detalii despre relația cu Răzvan Bănică

Sandra Izbașa și Răzvan Bănică formează o relație de ani buni, însă cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. În decembrie 2020, gimnasta a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață. Evenimentul mult așteptat a avut loc chiar în prima zi de Crăciun.

La aproape un an după, îndrăgostiții au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, sportiva a vorbit deschis despre relația ei cu Răzvan Bănică. Vedeta spune că s-a îndrăgostit pentru prima data la vârsta de 30 de ani, atunci când l-a cunoscut pe partenerul ei. O lungă perioadă de timp nu a avut cum să aibă relații, întrucât își dedica tot timpul sportului.

'Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit', a declarat Sandra Izbașa în cadrul unei umisiuni TV.

Cum se înțelge Sandra Izbașa cu soțul ei

Despre soțul ei are doar cuvinte de laudă. Susține că Răzvan Bănică este un bărbat inteligent, carismatic și chiar îl consideră sufletul ei pereche.

Sportiva recunoaște că cel mai tare a atras-o inteligența lui, însă între ei nu ar fi fost vorba de dragoste la prima vedere.

Lucrurile s-au legat abia după ce au avut mai multe întâlniri. Atunci, cei doi au realizat că au fost făcuți unul pentru celălalt.

”Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect ”, a declarat Sandra Izbașa în cadrul unei umisiuni TV.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter