Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe: „Să stai 15 ani cu cineva și să...”

Publicat pe

Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe. Sarah Dumitrescu a mărturisit că i-ar fi greu să-și vadă mama în altă relație. După patru ani petrecuți în SUA, fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a întors în România, pentru a-i fi alături mamei sale în această perioadă dificilă. Invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță', aceasta a mărturisit că i-ar fi greu să-și vadă mama cu alt bărbat, după cei 15 ani de căsnicie cu Laurențiu Reghecampf. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe. Recent, Sarah Dumitrescu s-a întors în România pentru a juca la echipa națională de baschet, dar și pentru a-i oferi sprijin emoțional Anamariei Prodan. Agentul FIFA și antrenorul de fotbal au divorțat în urmă cu mai bine de o săptămână, în urma deciziei luate de Judecătoria din Buftea. Întoarsă în România, fiica cea mică a impresarei a recunoscut că mama sa traversează o perioadă dificilă și are nevoie de suportul familiei.

Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe: „Să stai 15 ani cu cineva și să...'Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe: „Să stai 15 ani cu cineva și să...'

Invitată la emisiunea online „Fiță cu Adiță', fiica cea mică a impresarei a discutat cu Adrian Voicu despre scenariul în care Anamaria Prodan și-ar reface viața alături de alt bărbat. Acolo, aceasta a recunoscut că i-ar veni greu să o vadă pe mama sa în această ipostază, având în vedere că a încheiat recent un mariaj de 15 ani.

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden:„Este foarte greu'

Citește și: Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…'

Citește și: Regina Elisabeta a II-a ar fi avut cancer înainte de a muri.Dezvăluirile făcute de un apropiat al Prințului Philip

Citește și: Gabriela Marin și Radu Turtă s-au căsătorit. Actrița care o imită pe Denise Rifai, felicitată de prezentatoarea TV:„A fost o surpriză minunată'

Sarah Dumitrescu recunoaște că îi va fi greu să-și vadă mama cu alt partener, după divorțul de Reghe

Fiica cea mică a impresarei a recunoscut că nu i-ar plăcea să-și vadă mama într-o nouă relație. Aceasta a purtat un dialog cu Adrian Voicu referitor la această situație, susținând că s-ar încumeta dacă Anamaria Prodan și-ar găsi fericirea.

„Eu sunt mai… îmi place să o apăr pe mama, mai ales acum. Să stai 15 ani cu cineva și să pleci… Nu știu. Nu îmi place să o văd cu altcineva', a spus Sarah.

„Dacă mama ta se îndrăgostește de un domn…', a început să spună Adrian Voicu.

„Aoleu!', a fost prima reacție a fiicei impresarei. „Și ție nu îți place de domnul acela. Îi vei spune că nu e ce trebuie?', a continuat moderatorul.

„Eu o să-i zic, dar dacă o face pe mama fericită… o să o las', a spus Sarah.

„E problema mamei'

Sarah Dumitrescu a vorbit și despre schimbările care s-au produs în familia sa, odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf. Tânăra îi este alături mamei sale în această perioadă și face tot posibilul să-i fie bine.

„Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea! Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el. Dar ne are pe noi și cred că e destul! L-a iubit mult', a declarat Sarah.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter