Sarah Jassica Parker, în pijama pe străzile din New York!

Publicat pe de Oana Pantazi

Este o inspirație din punct de vedere vestimentar, un fashion icon pentru toate femeile, însă recent, actrița din celebrul serial Sex and the City a îndrăznit și mai mult – Sarah Jassica Parker s-a plimbat în pijama pe străzile din New York… Și nu a arătat rău deloc!

Recent, Sarah Jessica Parker s-a plimbat, dezinvoltă, în pijama pe străzile din New York și, char dacă a fost doar o filmare pentru un advertorial al brandului de lenjerie Intimissimi, cu siguranță actrița își va convinge fanii să adere la acest trend, pentru că… da, ea nu este prima vedetă care apare așa pe stradă. Probabil că admiratorii Selenei Gomez își amintesc de turneul vedetei în Europa și mai ales de outfitul pe care aceasta l-a purtat în timpul unei plimbări prin Paris – o pijama din mătase de culoare bleumarin, la care a asortat o pereche de sandale roșii cu toc! Dar Selena nu este singura artistă care a ales să se îmbrace astfel în public, Rihanna fiind și ea o împătimită a… pijamalelor!

Acum a venit, iată, și rândul actriței Sarah Jessica Parker, care,  la cei 53 de ani ai ei, pare să întinerească pe zi ce trece. Ce-i drept, personajul ei din Sex and the City este atât de faimos, iar Sarah s-a identificat atât de bine cu el, încât fanii nu mai fac distincția între ele. E adevărat că Sarah nu este deloc departe în viața reală de Carrie Bradshow, pentru că și actrița are o colecție impresionantă de pantofi și se îmbracă la fel de excentric, așa că newyorkezii nu s-au mirat, cu siguranță, s-o vadă în plină zi, pe stradă, îmbrăcată în pijama, dar ce pijama!

Cele două piese ale ținutei sale, de culoarea muștarului, deși aparent contrastante, se potrivesc perfect. Actrița a îmbrăcat o bluză de pijama cu imprimeu floral și pantaloni cu dungi, piesa de rezistență constituind-o, de departe pantofii stiletto cu tocuri de 10 centimetri, de culoare fucsia (nu mai e un secret pentru nimeni că actrița adoră rozul), la care a asortat un clutch în acceași nuanță. Deloc întâmplător, nuanța neon a pantofilor și a genții au scos și mai bine în evidență outfitul vedetei, pentru că, nu-i așa?, nu-i mai putem spune pijama. Întrebarea care se pune este: aveți curajul și atitudinea necesare să purtați așa ceva pe stradă? Nouă ne-ar plăcea!

Foto: Northfoto

Sarah Jassica Parker, în pijama pe străzile din New York!Sarah Jassica Parker, în pijama pe străzile din New York!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter