Sarah Jessica Parker, dezvăluiri despre ,,Sex and the City"

Publicat pe

Vă imaginați cum ar fi fost ,,Sex and the City” fără Sarah Jessica Parker? Ei bine, acest lucru chiar s-ar fi putut întâmpla! Vedeta Broadway Seth Rudetsky a dezvăluit recent toate temerile cu care s-a confruntat actrița înainte de a accepta rolul care i-a adus faima.

 

sarah1

 

Atunci când HBO a decis să realizeze ,,Sex and the City” , Sarah Jessica Parker nici nu a vrut să audă de rolul lui Carrie Bradshaw. Mai mult, ea se gândea doar la cum să scape de un contract care ar lega-o de acest rol.

 

Pusă față în față cu scenariul pentru celebrul serial, lui Sarah i s-a părut drăguț firul narativ așa că a decis să filmeze episodul pilot. Au trecut luni de la lansarea pilotului, iar actrița uitase deja de personaj, când, ea află că serialul fusese ales pentru a fi produs. Atunci a fost momentul când a vrut cu disperare să iasă din acest proiect. Ea argumenta acestă decizie prin faptul că nu îi plăceau proiectele lungi și dorea să treacă de la un job la altul.

 

sex&the city1

 

Pentru a scăpa de contract ea le-a promis celor de la HBO ca va face chiar trei proiecte pe gratis. Până la urmă postul TV a convins-o să realizeze serialul, iar într-un final s-a bucurat de decizia lor. De-a lungul timpului ea a iubit mult acest rol.
Seth Rudetsky a mărturit în final că mai mult ca sigur se va facă o continuare a celebrului film ,,Sex and the City” în care vor juca toate cele patru actrițe consacrate.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Hepta

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter