Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. au sărbătorit 13 ani de căsătorie

Publicat pe

Unii dintre actorii noștri favoriți din anii 90, Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr. au sărbătorit 13 ani de căsătorie.

 

sarah1

 

După ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ,,Știu ce ai făcut astă vară”, cei doi au început să iasa impreuna in anul 2000 și s-au căsătorit doi ani mai tărziu.

 

Pentru a rememora acestă zi specială, Sarah a pus pe contul ei de Instagram o poza cu ei doi dansând la nuntă. ,,Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru felul în care sunt eu atunci când sunt cu tine. Te iubesc nu doar pentru ceea ce ai reușit să realizezi singur, ci și pentru felul în care m-ai transformat pe mine.”, a scris actrița despre soțul ei.

 

Cei doi au împreună doi copii, pe Charlotte Grace în vârstă de cinci ani și pe Rocky James în vârstă de doi ani.

 

Chiar dacă erau foarte populari în anii 90 și la începutul anilo 2000, acum cei doi actori nu mai sunt la fel de vizibili în cinematografie și seriale. Sarah Michelle Gellat a luat de-a lungul timpului pauze pentru a-și crește copiii și a apărut în serialul ,,Ringier”, urmat de serialul ,,The Crazy Ones”, și de asemenea, si-a împrumutat vocea pentru serialul ,,My Crazy Chicken”. La fel ca și soția sa, Freddie Prinze Jr. a apărut în ultimii ani doar în seriale. Printre ele se numără apariții mici în ,,Bones” sau ,,Witches of West end”.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter