Scarlett Johansson s-a căsătorit

Publicat pe

Considerată una dintre cele mai frumoase şi sexy femei, Scarlett Johansson (30 de ani) şi-a refăcut viaţa alături de francezul Romain Dauriac.

 

scarlett

 

Potrivit presei americane, cei doi s-au căsătorit în luna octombrie, în Montana, la puţin timp după ce actriţa a adus-o pe lume pe fiica ei, Rose.

 

A fost o ceremonie secretă, pentru că cei doi şi-au dorit să păstreze intimitatea acestui moment. Zvonurile despre căsătoria lor au început să apară după ce Scarlett a fost surprinsă purtând pe deget o verighetă la un eveniment organizat pentru strângerea de fonduri pentru victimele uraganului Sandy.

 

Scarlett a mai fost căsătorită timp de 3 ani cu Rayan Reynolds, actorul canadian care a devenit între timp soţul lui Blake Lively. După despărţirea de Ryan, Scarlett a avut o relaţie de câteva luni cu Sean Penn.

 

Actriţa l-a întâlnit pe Romain, proprietarul unei agenţii de publicitate şi fost jurnalist în 2012. Cei doi s-au logodit în 2013, iar anul acesta au devenit pentru prima dată părinţi.

 

Foto: Hepta

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter