Scout Willis, fiica mijlocie a lui Demi si Bruce, a petrecut o noapte in arest

Publicat pe

Scout Willis, fiica actorilor Demi Moore si Bruce Willis, a petrecut o noapte in arestul politiei din New York, dupa ce a consumat bauturi alcoolice si a prezentat o carte de identitate falsa, informeaza Reuters, citat de Mediafax.

Fiica mijlocie a celor doi actori a fost surprinsa luni in timp ce servea o bere in statia de metrou Union Square din Manhattan. Cum in SUA este interzis consumul de alcool din recipiente deschise intr-un astfel de loc, politia a luat-o repede la intrebari.

De parca nu era suficienta greseala cu bautul, Scout a oferit initial oamenilor de ordine o carte de identitate falsa, sub numele Katherine Kelly, si abia mai tarziu a scos din geanta propriul act de identitate. De aici si pana la arestarea sa nu a mai fost decat un pas…

Tanara a fost incarcerata pentru o noapte, iar marti a aparut in fata unui judecator din New York sub acuzatia de fals in acte publice si consum de alcool in locuri la fel de publice.

Odrasla lui Demi Moore si a lui Bruce Willis a fost eliberata la scurt timp, si fara ca parintii sa scoata din buzunar bani pentru cautiune. Tanara va reveni insa in fata tribunalului new-yorkez pe 31 iulie, la exact 10 zile dupa ce va implini 21 de ani si va deveni majora, conform legislatiei din SUA.

Foto: Hepta
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter