Se pun in vanzare biletele la Live From Buena Vista: The Havana Lounge!

Publicat pe
Legendele muzicii cubaneze vor sustine anul viitor doua noi spectacole, biletele urmand sa fie puse in vanzare vineri, 31 octombrie.

Concertele Live From Buena Vista: The Havana Lounge vor avea loc pe pe 5 februarie 2009, la Sala Olimpia din Timisoara, si pe 7 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Buena Vista

Biletele vor putea fi achizitionate atat on-line, de pe myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta.

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110, 140 de lei pentru Bucuresti si 50, 75, 100, 200 de lei pentru Timisoara.

Cele doua spectacole se inscriu in seria de evenimente World Music Masters si ii vor avea drept capete de afis pe celebrii ‘Los Superabuelos (superbunicii) Julio Alberto Fernandez si Teresa Garcia Caturla.

Celor doi li se vor alatura Julienne Oviedo Sanchez, Yanko Pizaco, Daniel de Jesus Ramos Alayo si Rodolfo Peruchin' Argudin Justiz, staruri ale celebrelor proiecte ‘Buena Vista Social Club, ‘Afro Cuban All Stars si ‘Tropikana, ce promit publicului roman o adevarata explozie de energie pe ritmuri cubaneze.

Foto: Gabriel Olteanu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter