Se reunește formația Spice Girls?

Publicat pe

Anul viitor se împlinesc 20 de ani de la albumul de debut, Spice'. Odată cu acest moment aniversar, din ce în ce mai multe zvonuri privind o reuniune a trupei ies la iveală.

The Spice Girls at the Victoria's Secret Fashion Show held at the Kodak Theater in Hollywood - 15 November 2007 FAMOUS  PICTURES AND FEATURES AGENCY  13 HARWOOD ROAD LONDON SW6 4QP  UNITED KINGDOM  tel +44 (0) 20 7731 9333  fax +44 (0) 20 7731 9330  e-mail info@famous.uk.com  www.famous.uk.com  FAM21894

Duminică seara, jurnaliștii de la People' s-au întâlnit cu Mel B la Premiile Essence Street Style, în timpul Săptămânii Modei de la New York. Întrebată dacă i-ar plăcea să revină pe scenă alături de fostele colege de trupă, bruneta s-a arătat foarte bucuroasă și nerăbdătoare privind o astfel de idee: Sper! Este aniversarea noastră de 20 de ani la anul, așa că – odată ce decidem și lucrurile merg – voi fi prima care va da vestea cea mare!'.

 

Celebra formație s-a despărțit în 2000, cele 5 membre reunindu-se în 2007 și în 2008 pentru un turneu mondial. Ultima reprezentație în calitate de grup a avut loc la Ceremonia de Închidere a Olimpiadei de la Londra, în 2012.

 

În ciuda entuziasmului lui Mel B, Victoria Bechkam, 41, a declarat cu ceva timp în urmă că nu mai are de gând să reia colaborarea cu celelalte foste membre Spice Girls.

 

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter