Sebastian Stan, în România. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă pe actorul român din Gossip Girl

Publicat pe

Vestea că Sebastian Stan vine în România i-a pus pe jar pe fanii acestuia, care s-au înghesuit să-l vadă chiar și pentru câteva secunde. Întâmpinat ca un veritabil star hollywoodian, actorul a susținut o conferință de presă cu ocazia lansării fimului „I, Tonya”, iar primele imagini cu el au făcut vâlvă. 

 

S-a născut în Constanța, dar a părăsit România la vârsta de numai opt ani, împreună cu mama lui. S-au mutat inițial în Austria, iar apoi în Statele Unite, unde destinul i s-a schimbat radical lui Sebastian Stan, semn că statutul de star îi era deja rezervat. Deși în România nu părea că se bucură de o mare popularitate, se pare că Sebastian are, de fapt, extrem de mulți fani, fani care s-au înghesuit în fața Cinema Pro, pentru a-l vedea de aproape, chiar și pentru câteva secunde. Păzit de mai multe gărzi de corp, dar și extrem de relaxat, actorul în vârstă de 35 de ani n-a ezitat să facă o serie de fotografii cu admiratorii săi, spre drumul către intrarea în cinematograf. Întâmpinat, în sală, de Andreea Esca, Sebastian Stan a avut un dialog extrem de degajat cu prezentatoarea TV și, surpriză, încă vorbește românește foarte bine! 'Mama mea a fost cea care a insistat să continui să vorbesc românește, ei îi datorez asta, deși a fost destul de dificil, noi mai întâi am plecat în Austria, unde a trebuit să învâț germană, mai apoi în America, unde am învâțat engleză, a declarat actorul. Invitat special al celei de-a doua ediţii American Independent Film Festival și prezintă, în premieră în România, cel mai recent film al său, „I, Tonya, în regia lui Craig Gillespie.

Sebastian Stan în România. Actorul a susținut o conferință de presa la Cinema Pro

Sebastian Stan în România. Actorul a susținut o conferință de presa la Cinema Pro

Marii regizori i-au remarcat şarmul şi talentul şi l-au cooptat în producţii de Oscar. În „Marţianul (care a primit şapte nominalizări la Oscar) a jucat alături de Matt Damon, iar în altă peliculă premiată, „Lebăda Neagră, face parte dintr-o distribuţie de top alături de Natalie Portman, Mila Kunis şi Vincent Cassel. A jucat şi în music-hall-uri pe Broadway şi în serialul american, popular printre adolescenţi, „Gossip Girl. În cel mai recent film din trilogia „Captain America joacă un rol principal alături de Robert Downey Junior, Scarlet Johanson, Chris Evans, Hugo Weaving sau Samuel L. Jackson. Actorul român a primit chiar şi câteva replici în limba română.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter