Secrete din noul sezon Bravo, ai stil! Cristina Mihaela Dorobanțu dezvăluie detalii din culise!

Publicat pe

Un nou sezon Bravo, ai stil, a inceput, la Kanal D, chiar în noaptea de Revelion! Al cincilea. Cu forțe proaspete și multe noutăți! Printre acestea se numără și Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care a ocupat locul al doilea, în primul sezon și care, acum, joacă un rol decisiv. 

Cristina Mihaela Dorobanțu vine azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 13.00. Fosta concurentă Bravo, ai stil, dezvăluie în exclusivitate secrete din noul sezon al emisiunii, ea fiind cea care, în fiecare ediție, ajută câte o concurentă să își îmbunătățească ținuta. Și, până acum, s-a bucurat de succes în fața juraților, outfit-urile refăcute de ea bucurându-se, în general, de steluțe.

Ce se întâmplă în culisele noului sezon Bravo, ai stil? Cum se înțeleg concurentele între ele? Ce se întâmplă în pauzele publicitare? Cine are cele mai mari șanse de a câștiga? Cristina Mihaela Dorobanțu spune totul azi, la Interviurile VIVA!, începând cu ora 13.00.

Dar asta nu e tot! Cum este viața Cristinei Mihaela dincolo de micul ecran? Recent, a declarat că a fost cerută în căsătorie, de iubitul ei, cu care are o relație de mai bine de cinci ani. Astăzi aflăm chiar de la ea când va avea loc nunta!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter